Sunday, January 26, 2014

Ε! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΧΑΘΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΧΑΘΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διάβασα στον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ:

“Επίσκεψη στην Ρώμη σχεδιάζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας,στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που πραγματοποιεί για να ενισχύσει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Κατά πληροφορίες  της εφημερίδας Real News ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει συνάντηση και με τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσίπρας έχει θέσει κορυφαίο ζήτημα στην πολιτική ατζέντα του το μεταναστευτικό, το οποίο επικαιροποιήθηκε μετά τα δραματικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα αυτό είναι κορυφαίου ενδιαφέροντος και για τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος επέλεξε το πρώτο του ταξίδι μετά την εκλογή του να γίνει στη νήσο Λαμπεντούσα, τόπο εισόδου μεταναστών στην Ιταλία, ύστερα από μία αντίστοιχη τραγωδία με αυτή που συνέβη στο Φαρμακονήσι.

Για το ζήτημα του μεταναστευτικού ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ήδη τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στην πρόσφατη συνάντησή τους στις αρχές Ιανουαρίου.”

Ε!. Τώρα είναι που θα σιχαθώ τον Τσίπρα για τα καλά.! 

Μετά την ενημέρωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για τις ανησυχίες του για το μεταναστευστικό και άλλα θέματα και μετά την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Αγιον Ορος -αλήθεια γιατί θα πάει στον Αθωνα; Για να μάθει να κάνει κομποσχοίνι;- τώρα προγραμματίζει να επισκεφθεί την “Αγία Εδρα” για να πάρει την ευχή του “Αγίου Πατέρα”.

Εδώ που τα λέμε δεν του ταιριάζει και καμιά καλύτερη ευχή.!

Και ποιος ξέρει; 

Αφού ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος και ο ιερέας της ενορίας του δεν του είπαν ότι οι ορθόδοξοι χριστιανοί παντρεύονται στην εκκλησία και βαφτίζουν τα παιδιά τους και επειδή είναι απίθανο ότι οι Αγιορείτες θα πράξουν το καθήκον τους, ίσως ο “Αγιος Πατέρας” πάρει την πρωτοβουλία να παντρέψει τον Αλέξη με τη φανατική δωδεκαθείστρια την Περιστέρα του και να ραντίσει τα παιδάκια τους.

4 comments:

  1. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ;

    ReplyDelete
  2. ΑΝΑΡΓΥΡΕ ΜΟΥ

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

    ΥΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΝ ΚΑΚΟ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΙΑ.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΩ.

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΚΓΡΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ.

    ΟΧΙ ΕΞΥΠΝΟΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ReplyDelete
  3. Γνωρίζουμε μήπως τον συνοδεύσει ο κ. Καμένος ή ο π.Β.Β.;

    ReplyDelete
  4. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ!

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    Η ΜΕΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ Ο "ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΑΝΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ.

    ΤΩΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ "ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΤΑΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.

    ReplyDelete