Saturday, April 10, 2010

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΕΝΩ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ





ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ

ΕΝΩ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==================


“Σε μια περίοδο που ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄ αντιμετωπίζει σκληρή κριτική σχετικά με τη συγκάλυψη υποθέσεων παιδεραστίας στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας, εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι η πίστη του θα του δώσει κουράγιο «να μην τον εκφοβίσει το μικρόψυχο κουτσομπολιό της κοινής γνώμης».


“ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ” Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ!!!

______________


Ο Πάπας Βενέδικτος δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ωστόσο, δήλωσε ότι η πίστη δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μην τους εκφοβίζουν «τα μικρόψυχα κουτσομπολιά της κοινής γνώμης».


“ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΕΠΙΠΕΔΑ”

________________________


Δήλωσε ότι μερικές φορές ο άνθρωπος «πέφτει στα χειρότερα, πιο πρόστυχα επίπεδα» και «βουλιάζουν στη λίμνη της αμαρτίας και της ψευτιάς». Αλήθεια! Σε ποιούς αναφέρεται; Σ’ αυτούς που βιάζουν τα αθώα παιδιά και σ’ αυτούς που τους συγκαλύπτουν ή σ’ αυτούς που επισημαίνουν το απαράδεκτο του εγκλήματος και ζητούν τον τερματισμό του;


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

______________


Αυτά τα απίστευτα γράφουν τα ΜΜΕ αναφορικά με τη συστηματική συγκάλυψη της παιδεραστίας που μετήρχετο ο κ. Βενέδικτος ως Αρχιεπίσκοπος Μονάχου και αργότερα ως αρμόδιος του κονγκλάβιου για την “ορθότητα της πίστης” των υπηρεσιών το Βατικανού.


ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

______________________


Τα πιο έγκυρα περιοδικά, εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί παγκόσμιας εμβέλειας ζητούν παραίτηση του Πάπα και ανάληψη της ευθύνης για την παιδεραστία και την κουκούλωση των φραγκοπαπάδων από το Βατικανό και προσωπικά από τον ίδιο τον Πάπα. Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, όμως, σφυρίζει ανέμελα, “κάνει τον Κινέζο” και κατηγορεί τον τύπο ότι του κάνει λάσπη εκστρατείας!!! Ταυτόχρονα δικαστής του ΟΗΕ ζητά παραπομπή του Πάπα σε διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

_________________


Και ο μεν Πάπας τη δουλειά του κάνει. Αλλωστε τι να πει; Πώς να δικαολογήσει τα ειδεχθή εγκλήματα που μετήλθε;

Αυτό που είναι ακατανόητο είναι η ένοχη σιωπή των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Κύπρου. Ως γνωστόν, η Εκκλησία της Κύπρου, ως μη όφειλε, απηύθυνε πρόσκληση προς τον αιρεσιάρχη της Ρώμης τον τε και συστηματικό προστάτη των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων να επισκεφθεί την Κύπρο!!!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ

_________________


Ακόμη και τώρα, μετά την αποκάλυψη του ειδεχθούς σκανδάλου και την τεράστια προβολή του από τα ΜΜΕ και την πιθανή παραπομπή του σε διεθνές δικαστήριο ως εγκληματία κατά της ανθρωπότητας και ενώ στο σκάνδαλο της κουκούλωσης ενέχεται προσωπικά ο Πάπας, δεν ακούστηκε μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑΣ Κύπριος Ιεράρχης να εγείρει φωνή και να ζητήσει τη ματαίωση της έλευσης του Πάπα. Είναι αδιανόητο εν μέσω διεθνούς κατακραυγής για το παγκόσμιας εμβέλειας σκάνδαλο που ενοχοποιεί απευθείας τον ίδιο τον Πάπα η Εκκλησία της Κύπρου να συνεχίσει να θεωρεί εν ισχύ την πρόσκληση επίσκεψης στην Κύπρο του Πάπα.


ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ Ο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ;

________________________


Ας αναλογισθούν οι Ιεράρχες της Κύπρου την ευθύνη τους. Δεν είναι δυνατόν να προετοιμάζονται να υποδεχθούν “μετά βαίων και κλάδων” τον αιρεσιάρχη της Ρώμης τον προστάτη των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων. Ποιο ηθικό κύρος έχει ο προστάτης των παιδόφιλων να βοηθήσει την Κύπρο, όπως αφελώς ελπίζουν; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα θα εγείρει αξιόπιστη φωνή διαμαρτυρίας αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο του κυκλώνα της συγκάλυψης των σκανδάλων της παιδοφιλίας;

No comments:

Post a Comment