Monday, April 26, 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΠΕΘ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΕΘ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==================


Επιτέλους που η ΠΕΘ άνοιξε το στόμα της τον τελευταίο καιρό και δίνει απαντήσεις ιδιαίτερα με παρεμβάσεις του κ. Μπάκου και παίρνει πρωτοβουλίες εν μέσω τόσο δεινής ΚΑΙΡΟΣκοπικής κακοκαιρίας.


Παρακαλούμε τους καλούς συναδέλφους να συνεχίσουν με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση και δυναμισμό να παίρνουν θέση για τα ζωτικά θέματα και μακάρι να τους μιμηθεί και ο ΙΣΚΕ.


Και όχι μόνον για τα μάθημα των θρησκευτικών και τα δίκαια αιτήματα των ιερέων αλλά και για τον Οικουμενισμό και το Νεοβαρλααμισμό και τους νεωτερισμούς και τους άθεους κυβερνώντες που προσπαθούν να απογαλακτίσουν το ευλογημένο Γένος μας από την Εκκλησία.


Η ίδια κριτική πέπει να ασκείται και για την εμπέδωση της κανονικής τάξεως στην Εκκλησία.


Αλίμονον αν η ΠΕΘ και ο ΙΣΚΕ θεωρούν ότι επιτελούν το χρέος τους ως απλές συνδικαλιστικές οργανώσεις και χωρίς να παίρνουν δυναμική θέση για τα μεγάλα προβλήματα της Εκκλησίας.


Δεν θα έπρεπε να καταθέσουν υπόμνημα για το θέμα Μπεζενίτη, για την αποκατάσταση του Αττικής Νικοδήμου, για τον Οικουμενισμό και για τις Λειτουργικές καινοτομίες;


Οι κληρικοί και οι θεολόγοι θα έπρεπε να είναι ως σύνολον στην πρώτη γραμμή της μάχης της Εκκλησίας σε όλα τα μέτωπα.


Δεν είναι αργά ο ΙΣΚΕ και η ΠΕθ να εκδώσουν ανακοίνωση και να καλέσουν τα μέλη τους να προσέλθουν στην Ημερίδα που οργανώνει η Μητρόπολη Πειραιώς για το Παπικό πρωτείο και να δώσουν έτσι ένα δυναμικό παρόν που θα τραντάξει τους Οικουμενιστές.

No comments:

Post a Comment