Saturday, December 8, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολύ συγκινητικό και κατατοπιστικό το κείμενο, της αμέσως προηγούμενης ανάρτησης, που αφορά τις φασιστικές μεθόδους της κυβέρνησης και της αστυνομίας της Αλβανίας σε βάρος των συμπατριωτών μας που ήθελαν να παραστούν στο μνημόσυνο του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Τιμή και δόξα στον τελευταίο μεγάλο ήρωα του Ελληνισμού, Κωνσταντίνο Κατσίφα, που πότισε με το άλικο αίμα του το δένδρο της ελευθερίας της Ελληνικής Βορείου Ηπείρου. 

Μία μόνον επιφύλαξη. Οι Αλβανοί δεν φοβούνται κανένα, επειδή γνωρίζουν ότι την πατρίδα μας κυβερνούν οι εθνομηδενιστές προδοτοφασίστες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Ως γνωστόν, από την εποχή του Κοτζιά, βρίσκεται στα σκαριά η παράδοση της ΑΟΖ των Διαποντίων νήσων στους Αλβανούς, αλλά συζητείται και η αναπροσαρμογή των συνόρων. 

Διευκρινίζω ότι εμείς δεν ανήκουμε σε αυτούς που πιστεύουν ότι τα σύνορα δεν χρειάζονται αναπροσαρμογή. Χρειάζονται και παραχρειάζονται. Η Βόρειος Ήπειρος πρέπει να ενταχθεί στα σύνορα της Ελλάδας.

Ας το πάρουμε χαμπάρι. Κανείς δεν φοβάται τους ψοφοδεείς Τσιάμπερλειν, που τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι η επιθετικότητα του άρπαγα εχθρού αντιμετωπίζεται με υποχωρητικό φρόνημα. Απλά τους εκβιάζει για να πάρει περισσότερα. Κανείς απολύτως δεν φοβάται τους Τσιάμπερλειν. Γιατί, άλλωστε, να τους φοβηθεί; Τους Τσώρτσιλ φοβούνται όλοι. Όχι τους Τσιάμπερλειν.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι εγκαταλείψαμε τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας στο έλεος των εχθρών μας.

Επί του παρόντος, ας κάνουμε ότι μπορούμε για να απαλλαγούμε από τους Τσιπροκαμμένους, επειδή αν κατορθώσουν με την Ελληνοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών να διατηρήσουν την εξουσία, δεν είναι μόνον η Μακεδονία και η Βόρειος Ήπειρος που κινδυνεύουν, αλλά κάθε περιοχή της Ελλάδας.

No comments:

Post a Comment