Thursday, December 13, 2018

ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!


ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Είπε, στο κήρυγμα του, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κωνσταντινούπολη:

“Γνωρίζω ότι εδώ προσέρχονται και Αρμένιοι και Συροϊκαβίτες και ενδεχομένως Τούρκοι μουσουλμάνοι. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι σε ένα τέτοιο τόπο όπου λατρεύεται ο ένας και μοναδικός Θεός, του οποίου τέκνα, και πλάσματα και δημιουργήματα είμαστε όλοι μας. 

Χαιρόμαστε γι' αυτό το πνεύμα ανοικτοσύνης που διακρίνει το Πατριαρχείο και είμαι βέβαιος ότι ο άγιος Προύσης αυτό το πνεύμα μεταφέρει και διαδίδει εις τους φοιτητάς του. 

Κι εγώ προσωπικώς, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, αυτό το μήνυμα το οικουμενικό, το παγκόσμιο, το πνεύμα καταλλαγής, αδελφωσύνης προσπαθώ να μεταφέρω.” 

Ο Παναγιώτατος ομολογεί -χωρίς να ερυθριά- ότι μεταφέρει το πνεύμα του Οικουμενισμού σε κάθε γωνιά της γης.

Αλλά και ο Σεβ. Προύσσης Ελπιδοφόρος το ίδιο πνεύμα μεταφέρει στους φοιτητές του, μας διαβεβαιώνει ο Παναγιώτατος.

Βεβαίως, πέραν των διαβεβαιώσεων του Οικουμενικού Πατριάρχη, έχουμε πολλά άκρως απογοητευτικά οικουμενιστικά δείγματα γραφής από τον Σεβ. Προύσσης.

Φίλησε την χαριτόβρυτη δεξιά του αιρεσιάρχη του Βατικανού, προωθεί την sine paribus Βατικάνεια εκκλησιολογία για τον Οικουμενικό Θρόνο, λειτουργείται σε ουνίτικους ναούς κτλ.

Και να φανταστείτε ότι αυτός ο ιεράρχης είναι ο σχεδόν βέβαιος διάδοχος του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου.

Τι μπορεί να προσβλέπει από αυτόν τον ιεράρχη η Εκκλησία και η Ομογένεια της Αμερικής; 

Τα θεμέλια της Εκκλησίας της Αμερικής έθεσε ο Μεταξάκης, ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Αθηναγόρας την ποίμανε για 18 χρόνια και της έδωσε 100% οικουμενιστικό και νεωτεριστικό προσανατολισμό και ο θλιβερός Κουκούζης εμβάθυνε και ολοκλήρωσε το οικοδόμημα της εκκοσμίκευσης, των νεωτερισμών και του Οικουμενισμού για 43 ολόκληρα χρόνια. 

Και τώρα; 

Κατά πάσαν πιθανότητα η Εκκλησία και η Ομογένεια θα έχουν το μοναδικό "προνόμιο" να έχουν ποιμένα τον Σεβ. Προύσσης Ελπιδοφόρο.!!!

Μεγάλο το κρίμα σας απέναντι στον Θεό, Παναγιώτατε, που κάνετε τέτοιες εκλογές αρχιερέων σε νευραλγικούς Θρόνους του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

No comments:

Post a Comment