Thursday, April 27, 2017

ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ"



ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ"



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Ομολογία”, στην ανάρτηση “Ορθόδοξος Τύπος ή Ανορθόδοξος ρύπος;", το ακόλουθο απόσπασμα (Διατηρούμε την ατονική ορθογραφία του άρθρου):

"Ορθοδοξος Τυπος ή Ανορθοδοξος ρυπος;

Μαλλον εκπεμπει την μυρωδια του δευτερου, αφου η οσμη του σε απομακρυνει αμεσα και μακρυα λογω της δυσοσμιας του.  

Οταν μας δινουν την σημερινη εφημεριδα και διαβαζουμε να καταφερεται εναντιον της Ιερας Αποτειχισεως της προβλεπομενης απο τους Ιερους Κανονες και της εφαρμοζομενης απο πληθος Αγιων Πατερων, τοτε ναι, δεν ειναι μια τετοια εφημεριδα ορθοδοξη αλλα ειναι κακοδοξη και ετεροδοξη και αντορθοδοξη και ολα αυτα μαζι.


Γι αυτο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πεταξτε την στα σκουπιδια, ναι ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και μη την ξαναδιαβασετε ΠΟΤΕ αυτην την φυλαδα της κακοδοξιας και της ακρας κακοηθειας.


Ναι αποτελει ακρα κακοηθεια μια φωνασκουσα φυλαδα που περιεχει και διδασκει τα αντιθετα απο τα ενταλματα της Αγιας Γραφης και τα διδαγματα των Ιερων Κανονων.


Ποια παραδοσι διδασκει αυτη η σημερινη ....βρωμοφυλαδα, που εξυβριζει οσα οι Αγιοι της Εκκλησιας ετηρησαν και εφηρμοσαν εις την ζωην των;


Γι αυτο και δεν αξιζει να την κρατατε πλεον στα χερια σας.
Αν θελετε ριψτε την και στην πυρα και καντε την παραναλωμα του πυρος.
Μαλλον ποτε μη την ξαναπιασετε στα χερια σας και μη την ξαναδιαβασουν τα ματια σας. 
"Αποστρεψον τους οφθαλμους μου του μη ιδειν ματαιοτητα", λεγει ο Ψαλμωδος."

Και συμπληρώνει το άρθρο του ιστολογίου την αναφορά του:


“Οι σημερινοι διαδοχοι του μεγαλου εκεινου ανδρος και μεγαλου πατρος Χαραλαμπους Βασιλοπουλου αποδεικνυονται φτηνοι, μικροι και ουτιδανεις οταν υψωνουν το σπιθαμιαιο αναστημα τους και την ισχνη και κακοηχη φωνη τους για να διδαξουν και να συνθηματολογησουν τα αντιθετα απο οσα οι Αγιοι της Εκκλησιας Πατερες ειχαν εφαρμοσει και με τα οποια ειχαν τερματισει την αγια ζωη τους, αλλα και οι ιδιοι οι ιδρυτες αυτης της εφημεριδος ο γενναιος πατηρ Χαραλαμπης, αλλα και ο σεμνος πατηρ Μαρκος Μανωλης πρεσβευαν, αλλα και τηρουσαν στην ζωη τους, αφου και οι δυο υπεστησαν διωγμους και διωξεις και παντοτε βρισκονταν στο στοχαστρο των Σκοτεινων Δυναμεων αλλα και των Εκκλησιαστικων Αρχοντων συμμαχων τους. Ομως, αυτοι οι νεοι και σημερινοι διαδοχοι τους, τολμουν οι δειλαιοι και ριπτουν τα δικα τους περιδεη Σιγονταροοικουμενιστικα συνθηματα και προσπαθουν να αποτρεψουν κληρικους και λαϊκους, απο το να ακολουθησουν την Αξιοθαυμαστη Πατερικη οδο, που δεν ηταν αλλη απο αυτην την Ευαγγελικη οδο της Ομολογιας και του Μαρτυριου.

Κριμα και παλι κριμα, αφου και τα τελευταια φρουρια υποχωρησαν αφου κατακτηθηκαν και περιηλθαν στα χερια των Δυναμεων της Οικουμενιστικης Αντιεκκλησιας, του...διαλελυμενου και αδαπανου και χαυνου Αντιπατερικου βιου, που φερει στο αδηφαγον στομα της Παναιρεσεως του Ακρατου Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου.”


Το πιο πάνω κείμενο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση επειδή δημοσιεύεται σαν κύριο άρθρο σε ιστολόγιο που προβάλλει συστηματικά βίντεο, κείμενα και σχόλια υπέρ του π. Βασίλειου Βολουδάκη. Η έκρηξη της οργής των διαχειριστών του ιστολογίου οφείλεται στην απογοήτευσή τους για το πισώπλατο μαχαίρωμα του αντιοικουμενιστικού αγώνα από την πάλαι ποτέ παραδοσιακή εφημερίδα η οποία -ως γνωστόν έπεσε -με αθέμιτες μεθοδεύσεις- στα αρπακτικά και αδίστακτα νύχια του δεινώς αστοχήσαντος περί την πίστη π. Βασίλειου Βολουδάκη.

Προσευχόμαστε εκτενώς για την μετάνοια του σεβαστού μας Πρωτοπρεσβύτερου ώστε ο “Ορθόδοξος Τύπος”, ο προσφυώς αποκληθείς “ναυαρχίδα του αντιοικουμενιστικού αγώνα”, να επανεύρει τον παραδοσιακό προσανατολισμό του.

2 comments:

  1. Κάποια απλοϊκή ψυχή που ανήκε στον ΣΩΤΗΡΑ βλέποντας την διάσπαση άλλος να ανήκει στον ΣΩΤΗΡΑ καί άλλος στην ΖΩΗ έλεγε : Γιατί να είμαστε χωρισμένοι καί άλλος να πηγαίνει εδώ και άλλος εκεί ‘’ ούλ' γραμμή στου ΣΩΤΗΡΑ’’ Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται την ενότητα ο κύριος Παναγιώτης Κατραμάδος ‘’ ούλ΄ στη γραμμή του π. Βολουδάκη’’ Μάς διασκεδάζετε κύριε Κατραμάδε ; Έτσι αντιλαμβάνεστε την ενότητα αυτή που έχει διαρρήξει ο π. Βολουδάκης γιατί θέλει να υπηρετήσει την εγωπάθειά του ; Ενωμένοι μέ τους αγίους είμαστε και μέ τον αγώνα τους που διεξήγαγον εναντίον των αιρέσεων και μέ κανέναν π. Βολουδάκη Άν είστε άνθρωπος του Θεού θα έπρεπε να τον ελέγξετε για την αήθη παρασκηνιακή του δραστηριότητα και όχι να μας λέτε τέτοια ανέκδοτα που είναι μόνο για διασκέδαση ,οτι δέν προβάλλεται στην εφημερίδα κανένα όνομα παρά μόνο του αγίου Μάρκου του Ευγενικού και επικρατεί η απόλυτη δημοκρατία Η απόλυτη τυραννία των καταληψιών επικρατεί που οδηγούν την εφημερίδα στην παρακμή και υπονομεύουν τον αντιοικουμενιστικό αγώνα Μήπως πληροφορηθήκατε ότι έγιναν κάποιες διώξεις των αγιορειτών πατέρων από την Μονή Κουτλουμουσίου ; Μήπως έτσι αντιλαμβάνεστε την ΄΄μέση και βασιλική οδό ΄΄ που καποιος Κουτλουμουσιανός μοναχός μας υπεδείκνυε σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδος ; Μην ξαναπιάσετε σας παρακαλούμε στο στόμα σας το όνομα του π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου και το βεβηλώνετε για να στηρίξετε αυτά τά αίσχη Ρωτάμε ποιος είναι διευθυντής της εφημερίδος και την μια μας λέτε ο π. Μάρκος Μανώλης και την άλλη ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός !
    Κύριε Τελεβάντο καθώς φαίνεται ο π. Βολουδάκης έχει οχυρωθεί καλά πίσω από την αναισθησία και δεν του καίγεται καρφί για ό,τι λέμε και ξαναλέμε Τά λέμε μόνο μήπως τα ακούσουν κάποιοι άνθρωποι του Ο.Τ. και φιλοτιμηθούν να απαλλάξουν την εφημερίδα από την αιχμαλωσία των καταληψιών Ας κάνουμε μόνο προσευχή να καταπαύσει ο Θεός τά σκάνδαλα γιατί πρόκειται περί σκανδάλου πρώτου μεγέθους !

    Χριστός Ανέστη !


    ReplyDelete
  2. Αληθώς ανέστη κυρία Λωρίτου.

    Δυστυχώς δεν ξέρω ποιοι ακόμη μπορούν να κάνουν κουμάντο στον "Ορθόδοξο Τύπο". Μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να αντιδράσουν αλλά ξέρω πολύ καλά τον π. Βασίλειο Βολουδάκη. Όπου πάει εφαρμόζει δικτατορία Κιμ Γιουνγκ.

    ReplyDelete