Tuesday, May 5, 2015

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! ΟΙ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!


ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΟΙ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην Iefimerida:

“Συλλαλητήριο υπέρ της κάνναβης στο Σύνταγμα με την υποστήριξη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και χορηγό e-shop που πουλάει σπόρους για καλλιέργεια.
Δώδεκα ολόκληρες ώρες θα διαρκέσει η 1η Γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα στις 9 Μάη, με αίτημα την αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών, τη νομιμοποίηση της θεραπευτικής και ψυχαγωγικής κάνναβης, αλλά και την αυτοκαλλιέργειά της (κοινώς, γλάστρες στο μπαλκόνι).

Μεταξύ των υποστηρικτών της γιορτής που οι διοργανωτές χαρακτηρίζουν «συλλαλητήριο» υπάρχει και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, όπως βλέπουμε στην αφίσα της γιορτής. Εκεί, φαίνεται και πως στους σπόνσορες συμπεριλαμβάνεται και το canabiseeds.com, ένα e-shop πώλησης σπόρων κάνναβης. 

Η γιορτή που θα διαρκέσει δώδεκα ώρες και θα έχει μορφή συλλαλητηρίου, διοργανώνεται στο πλαίσιο της  παγκόσμιας ημέρας δράσης Global Marijuana March. Μάλιστα το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ που διοργανώνει τη γιορτή τη συνδέει με «την 70η επέτειο της πτώσης του φασισμού- ναζισμού». Στόχος μεταξύ άλλων είναι να υπάρξει ενημέρωση για τις αντιναρκωτικές πολιτικές, για τα εναλλακτικά μοντέλα αποποινικοποίησης που εφαρμόζονται σε όλο το κόσμο και τον οφέλη τους. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «Ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος στις 9 Μάη (13:00 το μεσημέρι με 01:00 το βράδυ) για να το κάνουμε νόμιμο με την παρουσία μας και να πιέσουμε την Κυβέρνηση να ακολουθήσει σύντομα.»

Αυτή η είδηση στα μάτια ενός απροκατάληπτου παρατηρητή θα εθεωρείτο φτιαχτή. Θα νόμιζε ότι πρόκειται για κακόπιστη προπαγάνδα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ πλην όμως στην πραγματικότητα ούτε για φάρσα πρόκειται, ούτε για κακόπιστη προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το μέγα ερώτημα που πλανάται είναι το εξής: Όλοι γνωρίζαμε τι πρέσβευε ο ΣΥΡΙΖΑ και για τα ναρκωτικά και για τη λαθρομετανάστευση και για τα εθνικά θέματα. Και όμως! Η λαική ετυμηγορία ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους νεροκουβαλητές του του Καμμένου πλειοψηφία και σχημάτισαν κυβέρνηση. 

Το ακόμη χειρότερο. Παρόλη τη διάψευση όλων των ελπίδων των ψηφοφόρων για τα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία δεν δημιουργήθηκε σεισμός αντίδρασης εναντίον τους. Υπάρχει ένα μούδιασμα, αλλά ακόμη το εκλογικό σώμα βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. Ως εκ τούτου οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ χασικλήδες έχουν το θράσος να προκαλούν ανενόχλητοι. Και τώρα έφτασαν στο κατάντι να διαλαλούν τη συμμετοχή τους σε συλλαλητήριο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης!!! 

Διερωτώμαι. Όλοι οι συνειδητοί χριστιανοί, που ψήφισαν άμεσα ή έμμεσα Τσίπρα, αφού και η τελευταία ψήφος που δόθηκε στους ΑΝΕΛ την καρπώθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα, έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που προξένησαν στην πατρίδα μας; 

Συνειδητοποιούμε ότι η νέα εκδοχή του συνθήματος "το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός  στην εξουσία" είναι "ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, οι χασικλήδες στην εξουσία;" 

No comments:

Post a Comment