Monday, May 25, 2015

ΑΚΟΥΤΕ π. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ;



ΑΚΟΥΤΕ π. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

π. Βασίλειε Βολουδάκη! Ακούστε αυτά που αναφέρει η Romfea.gr:

“Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 24 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη, εκατοντάδες Τούρκοι φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πανό με αίτημα η Αγιά Σοφιά να μετατραπεί σε τζαμί.

Η διαδήλωση οργανώθηκε από μη κυβερνητικές οργανώσεις στην ιστορική συνοικία Sultanahmet, της Κωνσταντινούπολης, εκεί, όπου βρίσκεται ο ιστορικός ναός της Ορθοδοξίας, που από το 1935 έχει μετατραπεί σε μουσείο.”

Αναλογιστείτε, π. Βασίλειε, το στραβό δρόμο που ακουλουθείτε. Προσέξτε! Θα είστε ένοχος στη συνείδηση της Ιστορίας, επειδή την ώρα που οι αλαλαγμοί του τουρκικού στίφους ζητούν επιτακτικά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εσείς σεκοντάρατε την προσπάθειά τους με το τυφλό μίσος που σας διακατέχει εναντίον Οικουμενικού Θρόνου ως θεσμού.

Δεν φτάνουν οι παποκαισαρικές πλάνες σας και οι αμπελοθεολογίες σας για την περιλάλητη "συνέχιση του έργου του Καποδιστρίου;"

Τώρα προσπαθείτε να εκτρέψετε τον αντιοικουμενιστικό αγώνα σε αγώνα για να εξαφανίσουμε οι Έλληνες το Οικουμενικό Πατριαρχείο ως θεσμό την ώρα που οι Αγαρηνοί επιδιώκουν να μαγαρίσουν το παλλάδιο της Ορθοδοξίας;

No comments:

Post a Comment