Tuesday, May 19, 2015

ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΗ "ΜΑΓΚΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΗ "ΜΑΓΚΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Άνοιξαν το απύλωτο στόμα τους οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, που έκαναν συλλαλητήριο πριν λίγες μέρες για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, και είπαν (και τι δεν είπαν;!) για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Την πιο πολλή χολή τους όμως την έδειξαν επειδή το λείψανο της Αγίας μεταφέρτηκε στο αντικαρκινικό νοσοκομείο του Αγίου Σάββα για να το προσκυνήσουν οι ασθενείς πολλοί από τους οποίους είναι ετοιμοθάνατοι.

Είναι εύκολο οι αντίχριστοι Συριζίτες να πετούν τώρα τις μπαρούφες τους για τα λείψανα των Αγίων.

Αν είναι αληθινά "μάγκες" θα το μάθουμε όταν οι ίδιοι ή η μητέρα ή ο πατέρας ή η γυναίκα ή ο άντρας ή τα αδέλφια ή τα παιδιά  τους θα βρίσκονται στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και οι γιατροί θα τους πούν ότι οι συγγενείς τους δεν έχουν ελπίδα ζωής. Τότε θα δούμε πόσα αππίδια χωρά ο σάκκος τους. Θα δούμε αν έχουν αντίρρηση να πάνε άγια λείψανα να τα προσκυνήσουν. Τώρα δείχνουν το χουβαρνταλίκι τους με ξένα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση μόνοι τους τα λένε και μόνοι τους τα ακούουν. Έγινε το αδιαχώρητο στον "Αγιο Σάββα" που πήγαν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας για προσκύνημα, ενώ ο αριθμός των πιστών που προσκύνησε το λείψανο της Αγίας ξεπέρασε ήδη τις 300,000.

No comments:

Post a Comment