Friday, May 29, 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Όντως! Η Κύπρος βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να νομιμοποιήσει τις εκτρώσεις.!!! Πληροφουρούμαστε ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο που θα νομιμοποιεί τις εκτρώσεις που θα γίνονται με κρατικά έξοδα. Αφού έλυσε όλα της τα προβλήματα η Κύπρος -που βρίσκεται ακόμη υπό την επιτήρηση Μνημονίου-, αφού το εθνικό της θέμα βρήκε αίσιο τέλος, τώρα άρχισε τη διαδικασία της νομιμοποίησης της δολοφονίας των ανυπεράσπιστων παιδιών με το φρικαλέο έγκλημα των εκτρώσεων.!!!

Κάποιοι αδελφοί μας στην Κύπρο κινητοποιήθηκαν για να αποτραπεί το στυγερό έγκλημα. Παρακαλούμε όλους θερμά να συνδράμουν την προσπάθειά τους για να ασκηθούν πιέσεις σε όλους τους πολιτικούς παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την προώθηση του μέτρου.

Ελπίζουμε προπαντός ότι θα τερματιστεί η υποτονική αντίδραση της Εκκλησίας στα αντιεκκλησιαστικά νομοθετήματα που έχουν δρομολογηθεί. Η Εκκλησία της Κύπρου -όπως έχει αδήριτο χρέος- πρέπει να βρεθεί στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για να αποτραπεί η νομιμοποίηση του στυγερού εγκλήματος των εκτρώσεων.

No comments:

Post a Comment