Friday, May 15, 2015

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ!



Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε σε σπουδαστές δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη και είπε ότι “η μουσουλμανική θρησκεία «είναι μια εξέλιξη της χριστιανικής, που απευθύνεται σε άλλου τύπου κόσμο. Παράλληλα είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης, σας προτείνω να διαβάσετε γι’ αυτήν.»

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στο θέμα ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στη Θεσσαλονίκη «Εάν έρθει η μουσουλμανική κοινότητα και μας πει ότι έχουν οικόπεδο και θέλουν να χτίσουν τζαμί εκεί, θα ρωτήσουν την πολεοδομία. Εάν έχουν και τις απαραίτητες άδειες να το κάνουν, δεν έχουμε πρόβλημα. Εμείς δεν ανακατευόμαστε εδώ καθόλου, ούτε δίνουμε λεφτά ούτε μπορούμε να αρνηθούμε, αν έχουν εγκεκριμένη άδεια από το κράτος» και επεσήμανε "Η εκκλησία αν είναι σοβαρή θα πει κάντε το».

Ας μη σχολιάσουμε τις φαιδρότητες ότι ο Μωαμεθανισμός είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης. Αν είναι λέγει! Τα σχεδόν 600 εκατομμύρια των ανθρώπων που εξολόθρευσαν μέχρι σήμερα οι μουσουλμάνοι για να επιβάλουν την "φιλειρηνική" θρησκεία τους είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του “φιλειρηνικού” χαρακτήρα του Ισλάμ.

Ούτε θα σχολιάσουμε τη διαβεβαίωση του κ. Τουρκομπουτάρη ότι ουδεμία αντίρρηση έχει για την ανέγερση τεμένους στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτή η αχαρακτήριστη δήλωση μια μόλις μέρα μετά τις εκβιαστικές δηλώσεις του Ερντογάν που ζητά ανέγερση τεμένους.

Αποκλείεται όμως να αντιπαρέλθουμε τη θρασύτητα του ανεκδιήγητου δημάρχου που συμβουλεύει την Εκκλησία να μην έχει αντίρρηση για την ανέγερση τεμένους. Να κάνει τη δουλειά του ο κ. Μπουτάρης. Δεν είναι δουλειά δική του να υποδεικνύει στην Εκκλησία τι πρέπει να κάνει. Αυτός έλειψε να γίνει συνήγορος του διαθρησκειακού λαικού οικουμενισμού!

Ωραίο τυπικό, φαίνεται, θα υιοθετήσει η Θεσσαλονίκη. Από τη μια θα ιδρύσει Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών και από την άλλη θα χτίσει τζαμί.!!!

No comments:

Post a Comment