Wednesday, January 30, 2013

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ




ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“Κοπεγχάγη 22 Ιανουαρίου 2013. Στα πλαίσια της Εβδομάδας Προσευχής για τη Χριστιανική Ενότητα πραγματοποιήθηκε συμπροσευχή στον Αγγλικανικό καθεδρικό ναό με συμμετοχή Ορθοδόξων, Λουθηρανών, Αγγλικανών και Ρωμαιοκαθολικών.”

Οπως τα έχουμε πει. Οι Οικουμενιστές έχουν βαλτεί να μας τρελλάνουν. Κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούργιες συγκρητιστικές ασχημίες κάθε μορφής."

Είτε οικουμενιστικές αρτοκλασίες (άκου τι τους έβαλε ο έξ' από δω να σκεφτούν για να προσβάλλουν την πίστη μας!), είτε συμπροσευχές για τη χριστιανική ενότητα, είτε συμπροσευχές για κάθε λόγο και για κάθε αιτία.

Αυτή τη φορά τα “ωραία” μαντάτα μας έρχονται από την Κοπεγχάγη.! 

Μόνον που η είδηση του ιστολογίου “Ακτίνες” δεν αναφέρει τα ονόματα των ορθόδοξων που συμμετείχαν στο νέο αίσχος για να τους... καμαρώσουμε.!!!

Ο στόχος των Οικουμενιστών είναι σταθερός και αναλλοίωτος. Θέλουν να εμπεδώσουν τον “λαικό Οικουμενισμό” και να παρουσιάζουν την ένωση Ορθοδόξων, Παπικών αλλά και της πανσπερμίας των Προτεσταντών, ως τετελεσμένο γεγονός.

Το νου μας λοιπόν και εμείς να τους παρακολουθούμε στενά και να τους ελέγχουμε αυστηρά συνεχώς για το αντορθόδοξό τους φρόνημα.

No comments:

Post a Comment