Wednesday, November 4, 2015

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ



ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
======

Οι τακτικοί αναγνώστες του ιστολογίου γνωρίζουν ότι αποφεύγουμε συστηματικά να δημοσιεύουμε εκτενή κείμενα ή βίντεο μακράς διαρκείας επειδή είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι δεν τους δίνουν προσοχή οι αναγνώστες.

Το παρόν βίντεο είναι διάρκειας 35 λεπτών επομένως πολύ εκτενέστερο από τα βίντεο των 5-10 λεπτών που αναρτούμε.

Ο λόγος που κάνουμε εξαίρεση και δημοσιεύουμε το εκτενές αυτό βίντεο είναι επειδή είναι πολύ μεγάλης σπουδαιότητας. Πρόκειται για εξαιρετική ανάλυση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου και ιδιαίτερα της θεματολογίας της.

Στο βίντεο αυτό π. Θεόδωρος Ζήσης προαναγέλλει τη συγκρότηση Ημερίδας για την Πανορθόδοξη Σύνοδο που θα εξετάσει 11 θέματα που την αφορούν.

Ο σεβαστός μας Γέροντας εξηγεί τα προβλήματα που ανακύπτουν εξαιτίας της Συνόδου, διαβεβαιώνει ότι η όλη φιλοσοφία της διέπεται από τους οραματισμούς του μασώνου πατριάρχη Μελέτιου Μεταξάκη του οικουμενιστή και νεωτεριστή και επισημαίνει ότι όλα όσα θα συζητηθούν στην Πανορθόδοξη Σύνοδο στόχο έχουν τελικά να θεσμοθετήσουν τον Οικουμενισμό ως την επίσημη γραμμή της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Οίκοθεν νοείται η μεγάλη σπουδαιότητα του βίντεο γι’ αυτό παρακαλούμε τους αναγνώστες να ακούσουν με πολλή προσοχή την εξαιρετική ανάλυση του σεβαστού μας π. Θεοδώρου Ζήση.

1 comment:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

    ReplyDelete