Friday, November 27, 2015

ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ



ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να δηλώνει άθεος, μπορεί να αρνηθηκε να πάρει θρησκευτικό όρκο, μπορεί να μην τέλεσε εκκλησιαστικό γάμο, μπορεί να άφησε τα παιδάκια του αβάφτιστα λες και είναι Τουρκάκια τα καυμένα, μπορεί να εξεπέλυσε λυσσώδη πόλεμο εναντίον του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών, αλλά την πίστη του στο Διαθρησκειακό οικουμενισμό ουδείς μπορεί να του την διαμφισβητήσει.

Στην προσφώνησή του προς τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο παρότρυνε τον Μακαριότατο Ιεροσολύμων να επιδοθεί με ζήλο στο Διαθρησκειακό διάλογο!!! Ο κ. Τσίπρας έλειψε να προστεθεί στους οικουμενιστές!!! 

Επίσης! Ας μην έχει καμιά αμφιβολία ότι, αντίθετα με όσα ανέφερε στην αντιφώνησή του προς τον Πατριάρχη Θεόφιλο, οι χριστιανοί δεν πιστεύουν στον ίδιο Θεό με τους Μωαμεθανούς και τους Ιουδαίους. Οι μεν Ιουδαίοι δεν δέχονται τον Χριστό ως τον αληθινό Θεό και οι μουσουλμάνοι τον θεωρούν ένα προφήτη υποδεέστερο του Μωάμεθ.  Όποιος δεν πιστεύει στον Τριαδικό Θεό -οι Ιουδαίοι και οι Μωαμεθανοί δεν πιστεύουν στην Αγία Τριάδα- με κανένα τρόπο δεν είναι δυνατόν να θεωρηθούν ότι πιστεύουν στον ίδιο Θεό με τους Χριστιανούς.

Καλά κάνει ο κ. Τσίπρας πριν ασχοληθεί με τα θεολογικά θέματα να μάθει ποια είναι τα νησιά της Ελλάδας και να πηγαίνει προετοιμασμένος και να μη υιοθετεί τις τουρκικές θέσεις στη συναντήσεις που έχει με τον Νταβούτογλου.

No comments:

Post a Comment