Friday, November 13, 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο πολιτισμένος κόσμος πάγωσε -για μια ακόμη φορά- με τα άνανδρα και απάνθρωπα χτυπήματα των αδίστακτων Ισλαμοφασιστών.

Το Παρίσι ακόμη μετρά τις πληγές που δέχτηκε και δεν είναι σαφές ότι ο κίνδυνος για τη Γαλλία παρήλθε.

Ένα όμως είναι δυστυχώς το σίγουρο!

Όχι μόνον η Ευρώπη δεν θα μάθει το μάθημά της από τα χτυπήματα, αλλά αναμένεται περαιτέρω επικράτηση της “πολιτικής ορθότητας” λόγω των χτυπημάτων.

Οι σειρήνες των προσκυνημένων θα μας εκμαυλίζουν για τον κίνδυνο να επικρατήσει Ισλαμοφοβία. Oι εναγκαλισμοί των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών θα γίνουν ακόμη πιο στοργικοί. Οι διαθρησκειακοί διάλογοι θα γίνουν ακόμη πιο εντατικοί. Περισσότερα ισλαμικά τεμένη θα ανεγερθούν. Θα ενισχυθούν οι φωνές για την ανάγκη να ιδρυθούν Τμήματα Ισλαμικών Σπουδών. Το μάθημα των θρησκευτικών θα καταστεί περισσότερο θρησκειολογικό-οικουμενιστικό.

Την ίδια ώρα οι πυρήνες των ισλαμοφασιστών θα οργανώνονται για το επόμενο χτύπημα ο Θεός ξέρει πού.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σήμερα. Ο Δυτικός πολιτισμός αυτοευνουχίστηκε και παραδόθηκε αμαχητί στον Ισλαμοφασισμό. Οι Δημοκρατίες σταδιακά απογυμνώνονται και δεν είναι μακριά η ώρα που θα ανατραπεί η συνταγματική τάξη και θα επιβληθεί ο νόμος της σαρίας.

Αντί το χτύπημα στο Παρίσι να λειτουργήσει σαν ταρακούνημα από τη νωθρότητα της “πολιτικής ορθότητας” θα καταστεί ωστική δύναμη για την οριστική επιβολή των επιδιώξεων του Ισλάμ.

1 comment:

  1. Κύριε Τελεβάντο, διαβάζοντας τα πιο πάνω λόγια σας, χωρίς να το θέλω, άνοιξα τον οορθόδοξο συναξαριστή και ξαναδιάβασα τα λίγα λόγια που γράφει για τον Ισαπόστολο Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό.Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι για τη ζωή και το έργο του.Όμως αισθάνομαι πως καλό είναι για όλους μας να θυμόμαστε, πως για να μιλάμε σήμερα Ελληνικά και να έχουμε σχολεία και εκκλησίες, κάποιοι άνθρωποι ανάλωσαν τη ζωή τους για τον σκοπό αυτό.Δεν γίνεται αυτό όλο το αίμα να πάει χαμένο.Δεν γίνεται τόσες θυσίες να τις αγνοήσουμε πεταμένες στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.Αν η Ελευθερία είναι βγαλμένη από τα κόκκαλα των ελλήνων τα ιερά και η πίστη μας είναι βγαλμένη από τα λείψανα των αγίων μας τα άγια και σεπτά.
    Και να επικρατήσει ο Ισλαμοφασισμός, ο Οικουμενισμός και όλα τα άλλα εκτρώματα που μεθοδικά και σατανικά σερβίρονται στο λαό,
    εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί καλά θα κάνουμε να μην απελπιστούμε από τα μαύρα διαπολιτισμικά σύννεφα που γέμισε ο ουρανός.
    Πιο πάνω και πίσω από αυτά είναι ο Χριστός, ο ήλιος της δικαιοσύνης, που ανατέλλει στην καρδιά του καθενός που Τον πιστεύει και αγαπά, το φως το της γνώσεως.
    Ας σηκώσουν οι ισλαμιστές ψηλά το σπαθί τους.
    Ας σηκώσουμε κι εμείς οι ορθόδοξοι το σταυρό μας.
    Νικητής στο τέλος είναι το εσφαγμένον αρνίον.
    Όχι το θηρίο.

    ReplyDelete