Monday, November 16, 2015

ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΕΝΥΑΣ



ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΕΝΥΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το πρωί και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο γνωστός οικουμενιστής Μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος διοργάνωσε Ημερίδα, στην “Πατριαρχική Σχολή Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄”, με θέμα την ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών και δη του Ισλάμ και του χριστιανισμού στον κόσμο λες και δεν ειναι πρόσφατη η τρομοκρατική επίθεση των μουσουλμάνων που σκότωσαν 150 περίπου Κενυάτες φοιτητές.

Το βράδυ της ιδίας ημέρας που διοργανώθηκε η Ημερίδα πραγματοποιήθηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι σαν η πιο εύστοχη απάντηση στις Διαθρησκειακές πομφόλυγες του τακτικού θαμώνα του ΠΣΕ και άλλων οικουμενιστικών συναντήσεων Σεβ. Μητροπολίτη Κένυας Μακάριου.!!!

Τόσον ο Σεβ. Κένυας όσον και οι υπόλοιποι Διαθρησκειακοί οικουμενιστές πρέπει να καταλάβουν κάτι απλό. “It takes two to tango”, όπως λένε οι Αμερικανοί. Οι Mωαμεθανοί, όμως, ούτε θέλουν ούτε επιδιώκουν συνύπαρξη με τους χριστιανούς. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η "διά πυρός και σιδήρου" κυριαρχία του Ισλάμ αφού το Κοράνι χωρίζει τον κόσμο σε "στρατόπεδο του Αλλάχ" και σε "στρατόπεδο του πολέμου". Ως εκ τούτου οι Μωαμεθανοί ενδιαφέρονται και επιδιώκουν με κάθε μέσο την επιβολή του νόμου της σαρίας και τη μεταστροφή όλης της ανθρωπότητας στη θρησκεία τους.

Οι Διαθρησκειακές Ημερίδες και οι Διαθρησκειακοί διάλογοι σε τίποτα καλό δεν χρησιμεύουν. Αφενός μεν προωθούν τον “λαικό οικουμενισμό” και αφετέρου αποενοχοποιούν το Ισλάμ από τα εγκλήματα που καθημερινά διαπράττει και το παρουσιάζουν σαν δήθεν θρησκεία ειρήνης.!!! 

Να προσέξει, λοιπόν, ο Σεβ. Κένυας να μη παίζει το παιγνίδι των μουσουλμάνων και να προσέξει επίσης τα πολλά σούρτα-φέρτα που έχει με το Παγκόσμιο Συμβούλιο των αιρέσεων, γνωστό ως ΠΣΕ.

No comments:

Post a Comment