Saturday, November 14, 2015

ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ



ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Το 2015 μας θύμισε κατά τρόπο επιτακτικό, μέσα από τα γεγονότα, κάτι που ο σύγχρονος Δυτικός άνθρωπος δεν θέλει να παραδεχθεί, ούτε καν να πιστέψει. Για ποιο πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά για τη μανία των οπαδών του Μωάμεθ να επιβάλουν τη θέλησή τους με τη φωτιά και το σίδερο. 

Υπενθυμίζω τη σφαγή στην εφημερίδα Σαρλύ Εμπντό, την πρόσφατη σφαγή στη Βηρυτό, την κατάρριψη του ρωσικού πολιτικού αεροσκάφους πάνω από το Σινά τον Οκτώβριο με τις εκατοντάδες των θυμάτων και, στις 13 τρέχοντος, τη σφαγή σε τέσσαρα σημεία του Παρισιού με 127 νεκρούς. Φυσικά δεν συμπεριλήφθηκαν τα θύματα των οπαδών του τζιχάντ στη Συρία, το Ιράκ, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Κίνα, τις Φιλιππίνες κτλ. 

Μερικοί, εν τη απροσμετρήτω αφελεία τους, που αγγίζει επικίνδυνα τα όρια της συνενοχής, διακηρύσσουν ότι το «Ισλάμ είναι φιλειρηνική θρησκεία»!!! Πόσα ακόμη θύματα θα θρηνήσει η ανθρωπότητα, μέχρις ότου εμπεδωθεί σ’ αυτούς που κρατάνε τις τύχες των λαών ότι έχουμε ενώπιον μας ένα πόλεμο; Ένα πόλεμο που δεν θυμίζει τους  πολέμους που ξέραμε. Ούτε την αντρίκια αντιπαράθεση στη μάχη, μήτε τον ανταρτοπόλεμο στα βουνά. Οι ανυποψίαστοι πολίτες που τρώγανε στα γαλλικά εστιατόρια ή βλέπανε παράσταση σε θέατρο νόμιζαν στο σύνολό τους πως ήταν ασφαλείς στη χώρα τους. Δεν βρίσκονταν ούτε στη Δαμασκό, μήτε στη Βαγδάτη ή τη Μογκαντίσου. Κι όμως τους θέρισαν σαν τα στάχυα τα τζιχάντια του «Ισλαμικού Χαλιφάτου». 

Οι Δυτικοί που άνοιξαν τις πύλες τους στη μαζική μετανάστευση των οπαδών του Μωάμεθ στις χώρες τους ήταν τουλάχιστον αφελείς αν νόμιζαν ότι οι νεοεισερχόμενοι άφησαν τις περί τζιχάντ ιδέες τους πίσω στις χώρες τους. Όπου πάει ο άνθρωπος παίρνει μαζί του τις ιδέες του. Κι όταν οι ιδέες αυτές είναι καταστροφικές και δολοφονικές, αλίμονο σ’ αυτόν που θα βρεθεί μπροστά σ’ αυτούς τους μανιακούς δολοφόνους. 

Αυτή τη στιγμή 40 εκατομμύρια οπαδοί του Μωάμεθ βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Ευρώπη. Νόμιζαν οι Φράγκικοι λαοί της Εσπερίας ότι απέκτησαν φτηνό εργατικό δυναμικό. Τελικά κάθονται πάνω σε μια βόμβα που δεν γνωρίζει κανείς πότε και πού θα εκραγεί. 

Στην Ελλάδα αγωνίζονται οι πεμπτοφαλαγγίτες οικουμενιστές του ΚΑΙΡΟΥ, μαζί με την «προοδευτική» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εισάξουν το Μωαμεθανισμό σαν υποχρεωτικό μάθημα, αντί της Ορθοδοξίας, στα σχολεία. Για να μαθαίνουν στα παιδιά τι σημαίνει να σφάζεις τον άλλο για να μπείς στο Τζέννετ (μωαμεθανικό παράδεισο) και μάλιστα από ειδική πύλη! Όπως και να το κάνουμε, μαχαιροβγάλτης ήταν ο «προφήτης», χασάπηδες και μανιακοί δολοφόνοι οι οπαδοί του. Θα ξυπνήσουν άραγε από το λήθαργο οι κυβερνήτες του κόσμου; Μάλλον το σκηνικό προβλέπει λίγα λουλούδια, μερικές διακηρύξεις για το «φιλειρηνικό Ισλάμ» κι ετοιμασία για το επόμενο κτύπημα. Οι δαιμονικοί πολεμιστές του Μωάμεθ δεν θα κάτσουν ήσυχοι…

No comments:

Post a Comment