Sunday, November 15, 2015

ΣΕΒ. ΓΑΛΛΙΑΣ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ



ΣΕΒ. ΓΑΛΛΙΑΣ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σε μια θλιβερή συνέντευξή του, σε ομογενειακή εφημερίδα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, σημαίνον στέλεχος του Οικουμενικού Θρόνου και μέγας οικουμενιστής, διέπραξε γκάφα ολκής που δείχνει τους οικουμενιστικούς του προσανατολισμούς και τις διαθρησκειακές παρωπίδες που φορά.

Είπε συγκεκριμένα ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο δεν έχει σχέση με το Ισλάμ.

Για όνομα του Θεού! Οι δολοφόνοι Ισλαμοφασίστες χτυπούσαν στο ψαχνό κραυγάζοντας “ο Αλλάχ είναι μεγάλος”, ανήκουν όλοι στη Μωαμεθανική θρησκεία και προσπαθούν με κάθε εγκληματική ενέργεια διά πυρός και σιδήρου να ιδρύσουν Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Πόσο περισσότερο μουσουλμάνοι μπορούν να είναι;

Αυτά τα προκλητικά λέγει ο Σεβ. Γαλλίας επειδή τυγχάνει ο αριστερός οικουμενιστικός βραχίονας του Οικουμενικού Θρόνου, αφού ο δεξιός βραχίονας του Πατριαρχείου είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης (Ζηζιούλας).

Ο Σεβ. Γαλλίας μάλιστα προίσταται των Διαθρησκειακών διαλόγων και με αυτή την πονηρή συνέντευξη αποενοχοποιεί το Ισλάμ για να συνεχίσει τον ατέλειωτο διάλογο μαζί του σε συνέδρια και διαβούλια σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Οι Διαθρησκειακοί διάλογοι είναι άγονοι και χρησιμεύουν μόνον για να εμπεδώνουν τον “λαικό οικουμενισμό.” Ταυτόχρονα  αποενοχοποιούν το Ισλάμ και το παρουσιάζουν ως δήθεν θρησκεία ειρήνης. 

Ο Σεβ. Γαλλίας πρόδωσε τη στυγνή πραγματικότητα και την Ιστορική αλήθεια για να προσφέρει εκδούλευση στο Διαθρησκειακό Οικουμενισμό.

Σεβ. Γαλλίας! Μακριά από τον Οικουμενισμό. Προδίδετε την πίστη των Πατέρων σας. Και μακριά από την Αμερική! Για όνομα του Θεού! Ούτε εσάς, ούτε τον άλλο ορκισμένο οικουμενιστή, τον Σεβ. Προύσσης Ελπιδοφόρο, χρειάζεται η Αμερική. 

Η Εκκλησία της Αμερικής παραπαίει ήδη ασφυκτικά μέσα σε ένα κλίμα Οικουμενισμού, νεωτερισμών και εκκοσμίκευσης. Αν εσείς ή ο Σεβ. Προύσσης διαδεχθείτε τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, τα πράγματα θα γίνουν ασύγκριτα χειρότερα.

No comments:

Post a Comment