Monday, August 10, 2015

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Παραθέτουμε την ακόλουθη είδηση που διαβάσαμε στο Bloomberg/kostasxan/Ακτίνες:

“Μετά από έρευνα μηνών, επιβεβαιώνεται τελικά από αξιωματούχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η αυθεντικότητα λίστας που αναγράφει τις τιμές στις οποίες αποτιμάται η ζωή των παιδιών- σκλάβων το Ισλαμικό Κράτος.

Οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους παζαρεύουν τα κορίτσια όπως ένα βαρέλι πετρέλαιο και αρκετά συχνά αγοράζονται από κάποιους ώστε στη συνέχεια να πουληθούν ξανά σε τρίτα πρόσωπα ή να επιστραφούν έναντι λύτρων χιλιάδων δολαρίων στις οικογένειές τους.

Όπως έχει δηλώσει, τα μικρά κορίτσια, μηνών έως και εννέα ετών κοστολογούνται έως και για 165 δολάρια ενώ τα ενήλικα κορίτσια «πιάνουν» χαμηλότερες τιμές οι οποίες μειώνονται όσο μεγαλώνουν. Αρκετοί δε εκ των σκλάβων, που συχνά είναι αιχμάλωτοι Γιεζίντι, προσφέρονται πρώτα στους ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους και στη συνέχεια τίθενται προς πώληση σε ξένους αγοραστές που συνήθως είναι πλούσιοι άνδρες και κάτοικοι άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής.

Το αντίτιμο είναι αρκετές χιλιάδες δολάρια ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν και στα χέρια ανδρών που μάχονται για τις δυνάμεις τους Χαλιφάτου, έναντι όμως πολύ χαμηλών τομών. Πέρυσι το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε ένα φυλλάδιο σχετικά με τον σωστό τρόπο μεταχείρισης των γυναικών – σκλάβων, στο οποίο γινόταν επίκληση του Κορανίου προκειμένου να δικαιολογηθεί μια σειρά απεχθών εγκλημάτων που διαπράττονταν σε βάρος τους όπως ο βιασμός.” 

Δεν ξέρω αν χρειάζονται σχόλια γι’ αυτή την είδηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις πολιτικοστρατιωτικές αυτές αλχημείες ολόκληρος ο Μεσανατολικός χώρος θα πέσει στα χέρια του φανατικού Σουνιτικού Ισλάμ και όλες οι μειονότητες θα εξαφανιστούν. Αν αυτή η τακτική εξυπηρετεί τις ΗΠΑ, το Ισραήλ ή τη Δύση θα φανεί στη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμη και η ζωή των κατοίκων της περιοχής βρίσκονται στο έλεος έξαλλων μουσουλμάνων που δεν ορρωδούν μπροστά σε κανένα έγκλημα. Η τύχη των χριστιανών τη Μέσης Ανατολής έχει -από ότι φαίνεται- σφραγιστεί οριστικά. Όσο για τους οικουμενιστές ζουν στην κοσμάρα των ρομαντικών διαλόγων τους με τους Μωαμεθανούς την ώρα που οι χριστιανοί και τα μέλη άλλων μειονοτήτων στη Μέση Ανατολη, στην Αφρική -και όχι μόνον- θανατώνονται, υποδουλωνονται και πωλούνται σαν πραμάτεια.

No comments:

Post a Comment