Thursday, August 20, 2015

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ



ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Μεταφερόμαστε στην πόλη Αλ Χάφτζι του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας για να παρακολουθήσουμε γεγονότα που δυσκολευόμαστε ναπιστέψουμε, πλην όμως είναι και αληθινά και πρόσφατα. 

Στην πόλη αυτή όπως δημοσιεύτηκε στις 14.8. η θρησκευτική αστυνομία της Χώρας, μετά από πληροφορίες επέδραμε σε σπίτι, στη συνοικία Αζιζίγια, όπου βρήκε 27 άτομα που ήσαν χριστιανοί (μάλλον μέλη κάποιας προτεσταντικής ομάδας) να προσεύχονται. Όλοι αυτοί, περιλαμβανομένων και παιδιών, συνελήφθησαν από τις αρχές! Παρελήφθηκαν κι ως τεκμήρια αντίτυπα του ευαγγελίου και μουσικά όργανα. Η κατηγορία εναντίον τους είναι ότι χρησιμοποίησαν «παραποιημένα εγχειρίδια θρησκευτικής αλήθειας». Έτσι ονομάζουν οι μωαμεθανοί το ιερό ευαγγέλιο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν λέει τίποτε για τον «προφήτη» δηλαδή το Μωάμεθ. 

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα δέχεται με ανοικτές αγκάλες τους φτωχούς μωαμεθανούς λαθρομετανάστες που έρχονται για να μείνουν. Αλήθεια πόσο φτωχοί πρέπει να είναι για να πληρώνουν από 1500 - 3000 δολάρια στους διακομιστές; 

Από την άλλη οι οικουμενιστές με τους διαθρησκειακούς διαλόγους, που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, δίνουν την απατηλή εντύπωση ότι ο Μωαμεθανισμός είναι θρησκεία φιλειρηνική. Τώρα γιατί κάθονται στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που βρίζουν το Χριστό κι αρνούνται το απολυτρωτικό του έργο είναι κάτι που οφείλουν να μας εξηγήσουν. Μήπως τουλάχιστον υπερασπίζονται τη θεότητα του Χριστού και το σταυρό και την ανάστασή του; Κάθε άλλο.

No comments:

Post a Comment