Sunday, May 25, 2014

ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ



ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=======

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“Μπουένος Άιρες, 19 Ιουνίου 2006.  Τρίτη Συνάντηση της ανανεωμένης Κοινωνίας των Ευαγγελικών και των Παπικών που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Luna Park του Μπουένος Άιρες, της Αργεντινής. Παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Μπουένος Άιρες, Καρδινάλιος Jorge Bergoglio, και ο Καπουτσίνος ιεροκήρυκας  Fr. Raniero Cantalamessa. Το αποκορύφωμα της συνάντησης ήταν όταν ο Καρδινάλιος της Αργεντινής έπεσε στα γόνατα για να ευλογηθεί από  είκοσι περίπου ποιμένες του Προτεσταντισμού.”

Οσες οικουμενιστικές και επικοινωνιακές ασχημίες είδαμε σήμερα και θα δούμε αύριο στα Ιεροσόλυμα, έχουν προηγούμενο στη θητεία του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος γελοιοποίησε τον εαυτό του και τον Παπισμό μπροστά στους  φαιδρούς πάστορες των “ευαγγελικών” χριστιανών, αφού έπεσε στα γόνατα για να τον "ευλογήσουν" την ώρα που τα αλαλάζοντα πλήθη των Πεντηκοστιανών είχαν υψωμένα τα χέρια σε στάση προσευχής.

Με αυτόν τον θεατρίνο συναντήθηκε σήμερα και θα συναντηθεί και αύριο ο Παναγιότατος για να ανανεώσει την εμμονή των Οικουμενιστών στη συνέχιση της πορείας αισχύνης που εγκαινίασε ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Πατριάρχης Αθηναγόρας.

Τώρα που μάθαμε ότι ο "Αγιος Πατέρας" "ευλογήθηκε" και από τους Πεντηκοστιανούς πάστορες μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας ότι ο "Αγιότατος" έχει όλα τα χαρίσματα του Αγίου Πνέυματος. Διερωτώμαι: Εχει φουσκώσει, άραγε, από την αιωνιότητα ή αυτό θα συμβεί μετά την κοίμησή του; 

Το potential πάντως είναι δεδομένο. Αφού τον "ευλόγησαν" οι Πεντηκοστιανοί πάστορες είναι "ευλογημένος". Την ευχή του και την "ευλογία" του να έχουμε.!

No comments:

Post a Comment