Monday, May 26, 2014

Ο π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΟΜΝΥΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



Ο π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΟΜΝΥΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Ολο κι όλο 0.61 % του εκλογικού σώματος καταξίωσε την “Κοινωνία” -το Μακρακιστικό κόμμα του π. Βολουδάκη- στις Ευρωοεκλογές του 2014.

Και "ο συνεχιστής του Καποδιστρίου;" 

Ομνύει αποφασιστικότητα να κατέρχεται στις εκλογές μέχρις ότου το 0.61 θα γίνει 1%, ακολούθως 2% και στη συνεχεια 3% . Με άλλα λόγια σε 12 χρόνια ελπίζει ότι, αν έχει συνεχή ανοδική πορεία το Μακρακιστικό του κόμμα, -αλήθεια από πού πηγάζει η αισιοδοξία ότι η πορεία του κόμματος την επόμενη δωδεκαετία θα είναι σταθερά ανοδική;-, θα εξασφαλίσει το πλαφόν για να εκλέξει βουλευτή.

Δεν θέλουμε να ρίξουμε κρύο νερό στην χαζοχαρούμενη αισιοδοξία του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Τσίπρας και οι συνειδητοί εθνομηδενιστές και Εκκλησιομάχοι του κόμματός του, θα είναι εσαεί ευγνώμονες στον π. Βολουδάκη για το 0.61% με το οποίο τους πριμοδότησε για να καταχτήσουν την εξουσία.

Το ίδιο ευγνώμονες είναι σε όσους άλλους χαράμισαν την ψήφο τους σε λιλλιπούτεια κόμματα για να παίξουν αντιμνημονιακοί, αφού το μόνο πρακτικό αποτέλεσμα της ψήφου τους είναι η πριμοδότηση του κ. Τσίπρα.

No comments:

Post a Comment