Wednesday, May 16, 2012

ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ



ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους πραγματοποίησε από 28 Απριλίου –8 Μαΐου ο γενικός αρχηγός του Ρωμαιοκαθολικού μοναχικού τάγματος των Φραγκισκανών.Τον υπεύθυνο του τάγματος υποδέχθηκαν όλα τα χριστιανικά δόγματα της πόλεως των Ιεροσολύμων.”

Τελικά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, από τον καιρό που ανέλαβε ο Μακαριότατος κ. Θεόφιλος, έχει προσχωρήσει κανονικότατα προς τη μεριά του Οικουμενισμού.

Εκτός των άλλων οικουμενιστικών κατορθωμάτων του ο Μακαριότατος κ. Θεόφιλος οδήγησε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ξανά στις αγκάλες του ΠΣΕ, από όπου το είχαν εξάγει οι δύο προκάτοχοί του Διόδωρος και Ειρηναίος.

Δείγματα πολύ κακής Οικουμενιστικής συμπεριφοράς δίνει και ο Εξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο Σεβ. Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος, ο οποίος “εκκλησιάστηκε” - ημέρα Κυριακή παρακαλώ - στο στάδιο που έκανε λειτουργία ο Πάπας αντί να εκκλησιαστεί σε ορθόδοξο ναό.!!!

Τώρα οι φωτογραφίες της ανάρτησης δείχνουν Αγιοταφίτες Πατέρες να σπεύδουν να υποβάλουν τα σέβη τους και να συμπροσευχηθούν με τον “Ταγματασφαλίτη” του Τάγματος των Φραγκισκανών κατά την επίσκεψή του στα Ιεροσόλυμα!

Και οι Ζήσηδες (πατήρ και υιός); Τσιμουδιά! Πού και ανάρια ρίχνουν κανένα άσφαιρο πυροβολισμό στον αέρα και μετά τα ρίχνουν στον Οικουμενικό Πατριάρχη.!!!

Καλά κάνουν αφού όντως είναι ο μόνος που προβαίνει σε οικουμενιστικές ενέργειες.

Ακόμη περιμένω φυσικά τον κ. Λιβανό μας από το Τορόντο να γράψει κάτι για τον σεβαστό μας π. Δανιήλ Αεράκη, ο οποίος όχι μόνον δεν επτοήθη από τις επισημάνσεις για τα κακόδοξα που έγραψε, αλλά δεν χάνει ευκαιρία με την περισσή αυθάδεια που τον χαρακτηρίζει να γράφει και νέα προτεσταντόπληκτα.

Απο συνέπεια σκίζουμε οι αντι-οικουμενιστές, κ Λιβανέ.

Οταν ο Καναδά Σωτήριος προβαίνει σε οικουμενιστικά έκτροπα τον παραλαμβάνουμε δέοντως ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ. Οταν όμως ο π. Δανιήλ ασχημονεί παντοιοτρόπως κατ’ εξακολούθηση μούγγα ο κ. Λιβανός μας και όχι μόνον.

Ας είναι! Σύντομα θα καλέσουμε τον κ. Λιβανό να μας πει και για ορισμένα άλλα που διαδίδουν ορισμένοι θεομπαίκτες εδώ στην Αστόρια για “ευωδίες” και λοιπές “Θεομπαιξίες” και ελπίζουμε αυτή τη φορά ο κ. Λιβανός μας να μην “ποιήσει την νήσσαν”.

No comments:

Post a Comment