Tuesday, September 3, 2019

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΠΑΤΣΚΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟ (ΜΠΟΥΛΟΒΙΤΣ)



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕΡΒΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Την μια μέρα ο Παναγιώτατος επιβραβεύει τον Νεονικολαίτη και Νεορθόδοξο κ. Χρήστο Γιανναρά.

Την επομένη η Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης επιβραβεύει με Επίτιμο Διδακτορικό τον γνωστό Ρωσσόφιλο αρχιοικουμενιστή Μητροπολίτη Μπάτσκας Ειρηναίο (Μπούλοβιτς), που ανήκε στην στενή ομάδα του Ζηζιούλα, που εξέδωσε το κακόδοξο Κείμενο της Ραβέννας και ο οποίος έλαβε δακτυλίδι από τον Πάπα.

Οι Θρόνοι Κωνσταντινουπόλεως, Μόσχας και Σερβίας επιδίδονται σε οικουμενιστικές ασχημίες με αποφευκτέα συνέπεια.

Οι σημερινοί ηγέτες των τριών Θρόνων (Κωνσταντινουπόλεως, Μόσχας και Σερβίας) είναι και θα παραμείνουν εσαεί καταδικασμένοι στην συνείδηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας για τις Οικουμενιστικές, Νεορθόδοξες, Νεονικολαιτικές και νεωτεριστικές τους επιδόσεις.

Προσβλέπουμε στην ευλογημένη Ημέρα που ο Αγιος Θεός θα ευδοκήσει να συνέλθει Οικουμενική Σύνοδος για να καταδικάσει την παναίρεση του Οικουμενισμού, τον Νεονικολαιτισμό και όλους τους νεωτερισμούς. 

Προσευχόμαστε η μέλλουσα να συνέλθει Οικουμενική Σύνοδος να συμπεριλάβει τα ονόματα των κεκοιμημένων Οικουμενιστών και Νεονικολαιτών στα Αναθέματα της Κυριακής της Ορθοδοξίας και να καθαιρέσει και να αφορίσει τους εν ζωή πρωτεργάτες του Οικουμενισμού και του Νεονικολαιτισμού.

Ο Σεβ. Μπάτσκας και ο κ. Γιανναράς έπρεπε -από καιρό- να είχαν κληθεί σε Συνοδικό Δικαστήριο για να καθαιρεθεί ο πρώτος και να αφοριστεί ο δεύτερος.

Δυστυχώς και οι δύο επιβραβεύτηκαν ο μεν ένας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο άλλος από την εξίσου Οικουμενιστική Εκκλησία της Ρωσσίας.

Από κοντά -δυστυχώς- και η μέχρι πριν ορισμένες δεκαετίες παραδοσιακή Εκκλησία της Σερβίας, ηγετικά στελέχη της οποίας ασχημονούν παντοειδώς οικουμενιστικά και Νεονικολαίτικα:
1.) Ανάβουν μενόρες, 
2.) Δωρίζουν "Ιερά Κοράνια", 
3.) Ορισμένοι επίσκοποί της σπεύδουν στον Πάπα για να λάβουν δακτυλίδι, 
4.) Συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη στο ΠΣΕ, 
5.) Συμπροσεύχονται με αιρετικούς και αλλόθρησκους,
6.) Κάνουν κοινές ποιμαντικές εκδηλώσεις με αιρετικούς και αλλόθρησκους, 
7.) Προώθησαν και προωθούν τον Νεονικολαιτισμό και την Νεορθοδοξία σε υπέρτατο βαθμό, 
8.) Αρνήθηκαν -λόγω και έργω- την αντιοικουμενιστική παρακαταθήκη που τους κληροδότησε ο Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς, και 
9.) Εκκοσμίκευσαν σε βαθμό ασύλληπτο την ΑγιοΣαββική Εκκλησία της Σερβίας.

No comments:

Post a Comment