Monday, September 30, 2019

ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ, ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ


ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ, ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η υπουργός Παιδείας, κ. Ν. Κεραμέως, ανακοίνωσε ότι “θα αρχίσουμε τη διαδικασία εκπόνησης νέων θρησκευτικών μαθημάτων, πάντα σε ισορροπία με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας”.

Πρόκειται ασφαλώς για πολύ θετική εξέλιξη αρκεί

1.) Να μην αφεθεί ελεύθερος ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης κ. Συριζώνυμος με τους παρατρεχάμενούς του ΚΑΙΡΟΣκόπους, να παρεμβάλλουν συνεχώς εμπόδια και να υποσκάπτουν την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας,

2.) Μέχρι την εκπόνηση των νέων βιβλίων πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επανέλθουν τα βιβλία των θρησκευτικών που αντικαταστάθηκαν από το έκτρωμα των οικουμενιστικών βιβλίων των Φίλη, Ιερώνυμου, Γιαγκάζογλου, ΚΑΙΡΟΣκόπων και Γαβρόγλου,

3.) Να ανατεθεί, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, η συγγραφή νέων βιβλίων σε παραδοσιακούς θεολόγους, οι οποίοι θα υλοποιήσουν τάχιστα την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας να διδάσκονται τα παιδιά μας την πίστη των πατέρων τους και όχι τα ξυλοκέρατα των αιρέσεων και τα σκύβαλα των άλλων θρησκειών.

Η κ. Κεραμέως δεν θα βρει πολυτιμώτερο συνεργάτη, για την συγγραφή νέων βιβλίων, από τον π. Γεώργιο Μεταλληνό. 

Ο π. Γεώργιος είναι σπουδαίος θεολόγος καθολικής αποδοχής και έχει μεγάλη πείρα στην συγγραφή βιβλίων για το μάθημα των θρησκευτικών. 

Ως εκ τούτου, είναι ο άνθρωπος, που -κατεξοχήν- έχει τα προσόντα, να υλοποιήσει τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας και τις τελεσίδικες αποφάσεις της ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας.

No comments:

Post a Comment