Thursday, September 5, 2019

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΕΣΤΗ ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΕΣΤΗ THN ΠΡΩΤΗ ΟΔΥΝΗΡΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Παραθέσαμε, στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, ρεπορτάζ του κ. Αντώνη Τριανταφύλλου, που αφορά την συνέχιση της διδασκαλίας των προγραμμάτων Σπουδών για το μάθημα των θρησκευτικών που εξεπόνησαν οι ΚΑΙΡΟΣκόποι και ο Γαβρόγλου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέτυχε, σε λιγότερους από δύο μήνες, εντυπωσιακά επιτεύγματα στην οικονομία, στην ασφάλεια, στην διακυβέρνηση της χώρας και στην εμπέδωση της βεβαβίοτητας όλων (εντός και των εκτός της Ελλάδος) ότι η χώρα κυβερνάται από ένα πολύ μορφωμένο και πολύ ικανό πρωθυπουργό που εργάζεται μεθοδικά και που πλαισιώνεται -κατά το πλείστον- με πολύ αξιόλογους συνεργάτες.

Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση υπέστη την πρώτη οδυνηρή της ήττα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Σεβ. Μεσσηνίας κ. Σαββάτο.

Ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται για οριστική ήττα. 

Ας μη χάσουμε την ελπίδα μας ότι θα δοθεί τελικά η δυνατότητα στην Κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Είχαμε επισημάνει, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Μητσοτάκη, ότι ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης Ιερώνυμος θα αποδειχθεί ο πιο σκληρός, ο πιο επικίνδυνος και ο πιο αδίστακτός του αντίπαλος.

Πολλώ μάλλον επειδή συνεπικουρείται στο ανόσιο έργο του από τον αδίστακτο και λίαν επικίνδυνο Μεσσηνίας.

Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύθηκαν στο έπακρον πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις.

Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης και ο ομογάλακτός του κ. Σαββάτος θα καταισχυνθούν προς δόξα Θεού. 

Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας ότι θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά μας να μαθαίνουν στα σχολεία μας την πίστη των πατέρων μας και όχι τον Οικουμενισμο και τα ξυλοκέρατα των άλλων θρησκειών και αιρέσεων.

No comments:

Post a Comment