Tuesday, May 1, 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. Α. ΔΙΑΜΑΤΑΡΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ”


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. Α. ΔΙΑΜΑΤΑΡΗ, 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ”
=====

Αγαπητέ και σεβαστέ κ. Αντώνη Διαματάρη,

Στις 16 Μαρτίου γράψατε ένα σχόλιο, στη στήλη σας, που επιγράφεται “Το καθαρό πρόσωπο του Ναθαναήλ και η Αρχιεπισκοπή”.

Παρόλον ότι πέρασε από τότε ενάμισυ μήνας, το σχόλιο εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο και δεν μπορούμε να το διαβάσουμε.

Πολλά σχόλια που αφορούν την Αρχιεπισκοπή τα ξεκλειδώνετε την επομένη ή το πολύ σε λίγες μέρες.

Το σχόλιό σας, όμως, για την καθαρότητα (Θεέ και Κύριε του ελέους!) του προσώπου του Οικουμενιστή Μητροπολίτη Σικάγου παραμένει κλειδωμένο.

Γι’ αυτό, γονυπετώς τε και γονυκλινώς, θερμά σας παρακαλούμε να ξεκλειδώσετε το άρθρο, για να απολαύσουμε το αποκαλυπτικό σας σκεπτικό για τον Σεβασμιώτατο. 

Ίσως γνωρίζετε, ήδη, ότι κυκλοφορεί ευρέως η φήμη ότι το έχετε κλειδωμένο για να μη διαβάσει ο πολύς κόσμος, που δεν είναι συνδρομητής της εφημερίδας σας, αυτά που γράψατε για τον Σεβ. Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ.

Δεν νομίζω, αγαπητέ κ. Διαματάρη, να θέλετε να κυκλοφορούν τόσο ανεύθυνες και κακόβουλες διαδόσεις σε βάρος σας, τις οποίες -φυσικά- εμείς δεν συμμεριζόμαστε. Αλίμονον!

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, θερμά να ξεκλειδώσετε το σχόλιο για τον Σεβ. Σικάγου και εμείς υποσχόμαστε να μην το αφήσουμε αναξιοποίητο. Κάθε άλλο! Θα το αναδημοσιεύσουμε αμέσως ασμένως και θα το σχολιάσουμε κατάλληλα.

Δεν είναι κρίμα να μπορούμε να διαβάζουμε τις απόψεις ενός αυτοκαθαιρεμένου κληρικού, οι οποίες -ως εικός- δεν ενδιαφέρουν κανένα, αφού δεν προσκομίζουν -έστω και ένα στοιχείο άξιο προσοχής-, και να μην έχουμε πρόσβαση στις υπεύθυνες θέσεις του Εκδότη και Διευθυντή της μόνης καθημερινής ομογενειακής εφημερίδας;

Μετά τιμής, αγάπης και σεβασμού,

Ειλικρινά υμέτερος,

Παναγιώτης Τελεβάντος

No comments:

Post a Comment