Sunday, May 13, 2018

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΝΟΥΝΤΣΙΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΝΟΥΝΤΣΙΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Πατερική Παράδοση”:

“Στις 7 Μαΐου 2018 επεσκέφθη τον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου ο νέος Αποστολικός Νούντσιος της Παπικής “Εκκλησίας” Σεβ. κ. Savio HON TAI FAI, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Παπική Επισκοπή Τήνου, συνοδευόμενος από τον Παπικό “Αρχιεπίσκοπο” Νάξου-Τήνου κ. Νικόλαο.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, μετέφερε στον Σεβ. κ. HON TAI FAI τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, και εν συνεχεία επηκολούθησε περιήγηση στον Ναό της Μεγαλόχαρης και ενημέρωση για το θαυμαστό γεγονός της Ευρέσεως της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης στον ομώνυμο Ναό.”

Δεν τελειώνουν -δυστυχώς- οι οικουμενιστικές ασχημίες στην Μητρόπολη Σύρου.

Ο κόσμος, πολύ πέραν των ορίων της Μητροπόλεως Σύρου, είναι σκανδαλισμένος με την ουνίτικη συμπεριφορά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου.

Αλλά ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος ουδόλως πτοείται όσες διαμαρτυρίες και δημοσιεύματα και αν δουν το φως της δημοσιότητας που εκφράζουν την αγανάκτηση του πιστού λαού του Θεού για τους οικουμενιστικούς ακροβατισμούς που μετέρχεται.

Τι να πούμε;

Ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η Ιερά Σύνοδος πρέπει να επαναφέρουν σε τάξη τον κατ’ εξακολούθηση παρεκτρεπόμενο Μητροπολίτη;

Ασφαλώς και πρέπει!

Αλλά ποιος πιστεύει ότι ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα αναλάβει τέτοια πρωτοβουλία;

Μήπως δεν πήγε και ο Μακαριώτατος στην Σύρο και εχαριεντίζετο με τον Παπικό "επίσκοπο" Σύρου, που στεκόταν δίπλα του στο παραθρόνιο;

No comments:

Post a Comment