Sunday, May 27, 2018

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Του ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη
=====

Δυστυχώς, επί τη βάσει δημοσιεύματος του τελευταίου φύλλου της εφημερίδος «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», ο κύριος αυτός, που εκφράστηκε τόσο ασεβώς και χυδαίως για τα μαρτυρικά θύματα του σφαγέα Κεμάλ και μετέτρεψε τη συμπρωτεύουσα σε ένα αпέραντο χαμαιτυπείο με τα ετήσια gay-prides παραμένει ακόμη πρόεδρος της «Αγιορειτικής Εστίας»! Να τον "χαίρονται" οι αγιορείτες!

Ας μην ξεχνούμε και το απίστευτο γεγονός ότι ο καταπροδίδων από ετών την Ορθόδοξη Πίστη πατριάρχης Βαρθολομαίος Αρχοντώνης του μετέδωσε τη Θεία Κοινωνία!!!, όπως πιστοποιεί και το επισυναπτόμενο ρεπορτάζ: http://www.salonicanews.com/2015/02/blog-post_358.html.

Σε ποιον; Στον άνθρωπο που δήλωσε τα εξής για το σοδομισμό:

Που δήλωσε αναίσχυντα ότι είναι τιμή για τη Θεσσαλονίκη το αισχρό και προσβάλλον τη δημοσία αιδώ gay pride και αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παρελάσει:

Ο ευθαρσής μητροπολίτης Καλαβρύτων καυτηρίασε την απαράδεκτη στάση του κ. Βαρθολομαίου απέναντι στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης διά σχετικών δηλώσεών του και δικαίως. Πρόκειται περί κορυφαίου σκανδάλου!

Αφορίζουμε αναπολόγητο το μέγα ομολογητή Ν. Σωτηρόπουλο και κοινωνούμε εν πληθούση Εκκλησία τον…Μπουτάρη!!! Πρόκειται περί καταντήματος! Ακόμη ένα «κατόρθωμα» του κ. Βαρθολομαίου!

Tον επί ασυδοσία και αφορήτω προκλητικότητι, διά των κατά καιρούς δηλώσεων και εκδηλώσεών του, διακρινόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης καθώς και ένα δικηγόρο, μέλος του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" (μάλλον βοθρο-πόταμου) του "πολιτικού φωστήρα" Σ. Θεοδωράκη, ομόφρονα του κ. Μπουτάρη, μήνυσε ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης (http://voria.gr/article/minisi-kranidioti-kata-mpoutari-ke-politefti-tou-potamiou) για τις περί γενοκτονίας επαίσχυντες δηλώσεις τους. Ευτυχώς, ο δεν-μεμελισμός, ο εφησυχασμός και ο ωχαδελφισμός δεν έχουν  επιβάλλει ολοκληρωτικά την κυριαρχία τους στη νεοελληνική κοινωνία.

Υ.Γ.1. Αναμένουμε τις αντιδράσεις των κ.κ. Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, Αθηνών Ιερωνύμου, Δημητριαδος Ιγνατίου, Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, Αργολίδος Νεκταρίου, Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου, καθώς και των μητροπολιτών που ποιμαίνουν μητροπόλεις στις οποίες αφθονεί το Ποντιακό στοιχείο για τις περί γενοκτονίας δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Υ.Γ.2. Περί του ετέρου μηνυθέντος υπό του κ. Κρανιδιώτη, βλέπε http://thriskeftika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8017.html. Μία ακόμη αθλιότητα κάποιων μελών του ΚΑΙΡΟΥ.

Υ.Γ.3. Ταλαίπωρη Θεσσαλονίκη, ποιος θα φανταζόταν ότι θα είχες για δήμαρχό σου (ας όψονται οι ψηφοφόροι με τα ελαττωματικά και προβληματικά αξιολογικά τους κριτήρια) το λεγάμενο, στον οποίο τα εύσημα απέδωσε πριν λίγες ημέρες ο ηγούμενος της πολιτικής συμμορίας που λυμαίνεται την ελληνική πολιτική ζωή. Ο επικεφαλής του εσμού των ολετήρων που αδίστακτα προωθούν το διαστροφικό μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας. Ο ένοχος εσχάτης προδοσίας των ιδανικών του Έθνους, ο κρημνιστής και χαλαστής και ισοπεδωτής των αξιών του Γένους. Να "χαίρονται" ο ένας τον άλλον και να τους "χαίρονται" και τους δύο οι ψηφοφόροι τους!

No comments:

Post a Comment