Thursday, May 3, 2018

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

Της κ. Ελένης Λωρίτου
=====

Προ πάντων κ. Τελεβάντο, πρέπει να διαλύσουμε κάθε υποψία, ότι ο π. Βολουδάκης έχει κάποια σχέση με εκείνο το εμετικής κολακείας κείμενο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, απευθυνόμενο προς τον τραγικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο! Πώς είναι δυνατόν;! Αποκλείεται κάποια γλώσσα και μάλιστα ιερέως να μετέλθει αυτή την κολακεία! 

Ο π. Βολουδάκης επαίρεται για την πολυχρόνια θητεία του κοντά στον π. Μάρκο Μανώλη. Δεν είναι δυνατόν να μην πήρε κάτι από την ευθύτητα, την διάφανη απλότητα, την γενναιότητα, από την αρετή ενός αγίου! Ακόμα και η υπογραφή του να υπάρχει κάτω από ένα τέτοιο κείμενο, εγώ θα πιστεύω ότι είναι απλά πλαστογραφία. 

Μήπως ήταν πρωταπριλιά και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων τιμούν αυτή την ημέρα κάποια αγία πρωταπριλιά; Μήπως οι Οικουμενιστές καθιέρωσαν και ημέρα εορτής του ψεύδους; Ίντριγκες, παρασκήνια. Πρόσεξε, σεβαστέ πάτερ, όλες οι θεούσες δεν είναι βλήματα, να τους φυτεύεις στο μυαλό ό,τι εσύ θέλεις.   

Αυτοπροσώπως ο π. Μάρκος Μανώλης διευθύνει τον “Ορθόδοξο Τύπο” ή διά αντιπροσώπου; Πάψε να πουλάς την ίδια κολακεία και στους κατά πάσα πιθανότητα απλοικούς ανθρώπους του Δ.Σ. της εφημερίδος, ότι δηλαδή είναι αναντικατάστατοι και να μην φύγει η εφημερίδα από τα χέρια τους. Να φύγει και να πάει πού! Χειρότερα χέρια από τα δικά σου δεν υπάρχουν! 

Κάτι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι ο Ρασπούτιν ήταν άγιος! Μπροστά στις δικές σου ραδιουργίες ο Ρασπούτιν μοιάζει για άγιος!

No comments:

Post a Comment