Saturday, September 5, 2015

Ο ΓΥΠΑΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΑΧΝΟ



Ο ΓΥΠΑΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΑΧΝΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Εκεί που νόμιζες ότι η κρισιμότητα των καιρών, η αποστροφή των πολιτών προς τα κόμματα που είναι απαξιωμένα στη συνείδηση του κόσμου και η οικονομική στενότητα θα έκανε κάποιους μωροφιλόδοξους να κάνουν δεύτερες σοφότερες σκέψεις πληροφορείσαι ότι το πάθος της οικογένειας Βολουδάκη για εξουσία δεν έχει όρια.

Συγκεκριμένα το Μακρακιστικό, Παποκαισαρικό κόμμα “Κοινωνία” του π. Βουλουδάκη ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τι τους οδήγησε σ’ αυτή την απόφαση ενώ είναι φανερόν ότι θα ξανασπάσουν τα μούτρα τους;

Προφανώς η λύσσα που έχουν για εξουσία.

Διαπίστωσαν ότι πολλοί συνειδητοί χριστιανοί που ψήφισαν τους ΑΝΕΛ απογοητεύτηκαν από τη στάση τους και μυρίστηκαν ψαχνό που θέλουν να το καταβροχθίσουν.

Νομίζω, όμως, ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο επειδή όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ στις προηγούμενες εκλογές το έκαναν κατ’ εντολήν. Ποιο λόγο έχει ο π. Βολουδάκης να πιστεύει ότι θα δοθεί εντολή από τους ίδιους κύκλους να ψηφίσουν το Μακρακιστικό κόμμα του σ’ αυτές τις εκλογές;

Εμείς σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε σε παταγώδη αποτυχία του παποκαισαρικού κόμματος του π. Βολουδάκη. Ευχόμαστε εκ μέσης καρδίας να ξανασπάσουν τα μούτρα τους στις επερχόμενες εκλογές.

Ας ελπίσουμε ότι οι απανωτές ήττες και το αβάστακτο οικονομικό βάρος αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν τους Μακρακιστές της “Κοινωνίας” να εγκαταλείψουν τις μωροφιλοδοξίες τους.

No comments:

Post a Comment