Sunday, August 19, 2012

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ!!!


ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

====================


Αυτό που χαίρομαι με τους Διαθρησκειακούς διαλόγους είναι ότι είναι αποτελεσματικοί.!!!


Αν δεν με πιστεύετε ορίστε η είδηση που επιβεβαιώνει πλήρως την αποτελεσματικότητά τους.


Αναφέρει σχετικά η εφημερίδα “Τα Νέα”:


“Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε 11χρονο κορίτσι με την κατηγορία της βεβήλωσης βιβλίου που περιείχε ισλαμικά κείμενα μετά από τις διαμαρτυρίες και τις απειλές οργισμένου πλήθους.


Όπως δήλωσε στο BBC ο υπουργός Εθνικής Αρμονίας, Πολ Μπάτι, το κορίτσι κρατούσε σακούλα με σκουπίδια μέσα στην οποία υπήρχαν και σελίδες από το Κοράνι.


Τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα επισημαίνουν ακόμη ότι οργισμένο πλήθος απαίτησε τη σύλληψή της ενώ απείλησε να κάψει και το σπίτι της οικογένειας της στα περίχωρα της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ.


Όπως επίσης αναφέρουν, το κορίτσι έχει μαθησιακές δυσκολίες και δεν μπορεί να μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών.


Η 11χρονη, που είναι χριστιανή, κρατείται στην αστυνομία και οι γονείς είναι προληπτικά υπό την προστασία των Αρχών.


Περίπου 600 άτομα έφυγαν από τη (χριστιανική) γειτονιά λόγω των απειλών, πρόσθεσε ο υπουργός.


Το Πακιστάν έχει έναν εξαιρετικά αυστηρό νόμο για την βλασφημία που προβλέπει ποινές που φτάνουν ακόμα και στα ισόβια για τη βεβήλωση του Κορανιού. Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολιτικοί έχουν ζητήσει την αλλαγή του νόμου αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει αλλαγή.”


Δεν με ενοχλεί διότι οι οπαδοί του “προφήτη” είναι αυτοί που είναι.


Με ενοχλεί η ανοησία των Οικουμενιστών, οι οποίοι νομίζουν - ή για να ακριβολογούμε προσποιούνται ότι νομίζουν -, ότι με τους Διαθρησκειακούς διαλόγους - και μάλιστα με το Ισλάμ - μπορεί να προκύψει κάτι θετικό.


Απείλησαν σοβαρά τη ζωή ενός νοητικά καθυστερημένου κοριτσιού 11 μόλις χρόνων, επειδή έβαλε κάποιες σελίδες από το “Ιερόν Κοράνιον” στα σκουπίδια! Λες και ένα καθυστερημένο νοητικά κορίτσι είναι σε θέση να αντιληφθεί τι είναι το “Ιερό Κοράνιο” ή τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει η πράξη της!!!


Στο μεταξύ οι Οικουμενιστές τρωγοπίνουν σε πανάκριβα ξενοδοχεία σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς με τους ιμάμηδες και τους μουλλάδες για τη συναδέλφωση των θρησκειών και βεβαίως δεν χάνουν ευκαιρία να ποδοπατήσουν τους Ιερούς Κανόνες με τις συμπροσευχές μαζί τους!!!

No comments:

Post a Comment