Monday, August 27, 2012

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===================


Διαβάζουμε στο “Ελληνικό Ιστολόγιο:”


“Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός εντεκάχρονου αγοριού στο Πακιστάν που αγνοείτο από τις 20 Αυγούστου. Το μικρό αγόρι βρέθηκε καμμένο, με ακρωτηριασμένα τα χείλη, την μύτη και τα πόδια ενώ τα ανθρώπινα κτήνη το είχαν ξεκοιλιάσει πριν κάψουν το σώμα του.


Όλα αυτά την ώρα που άλλο ένα κορίτσι από χριστιανική οικογένεια με σύνδρομο Ντάουν κινδυνεύει με εκτέλεση για…Βλασφημία!


Χριστιανικές οργανώσεις εκφράζουν για ακόμα μία φορά τον αποτροπιασμό τους, εάν και πολύ σύντομα θα βγουν από τον κόπο αφού δεν θα μείνει Χριστιανικό ρουθούνι στο Πακιστάν. Όπως δεν έμεινε στην Σμύρνη, τον Πόντο, τα κατεχόμενα και όπου αλλού αποκτούν εξουσία οι ισλαμοφασίστες.”


Τι να πρωτοσχολιάσουμε στην είδηση;


Λέγει το ρεπορτάζ ότι δεν θα μείνει ούτε χριστιανικό ρουθούνι στο Πακιστάν αν εξακολουθήσουν οι συνεχείς φονικές επιθέσεις των μουσουλμάνων εναντίον των χριστιανών της χώρας.


Ασφαλώς και δεν θα μείνει!


Μήπως έμειναν στα κατεχόμενα με εξαίρεση τους ελάχιστους εγκλωβισμένους, ή στη Βασιλεύουσα και στη Μικρά Ασία με εξαίρεση τους λιγότερους από τρεις χιλιάδες Ρωμηούς;


Δεν θα μείνει ρουθούνι χριστιανού στο Πακιστάν όπως δεν θα μείνει στο Ιράκ, στην Αίγυπτο ή σε άλλες μουσουλμανικές χώρες στη Μέση Ανατολή.


Δεν ζητούμε ευθύνες από τους μουσουλμάνους. Αυτή είναι η πίστη τους. Να σφάζουν και να κατακρεουργούν από παιδιά μέχρι ανήμπορους γέρους όλους τους εκτός του στρατόπεδου του Αλλάχ και όσους δεν εμπνέονται από το “Ιερόν Κοράνιο” του “Προφήτη” τους.


Το πρόβλημα αλλού εστιάζεται.


Οι μουσουλμάνοι είναι αυτοί που είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν με τίποτε.


Οι Δυτικοί τι κάνουν για να σταματήσουν το μουσουλμανικό τσουνάμι;


Γέμισε η Ευρώπη με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και η συνθήκη Σένγκεν και η μεταναστευτική νομοθεσία μας κατέστησαν ανίσχυρους, όχι απλά να προστατεύσουμε τους χριστιανούς των μουσουλμανικών χωρών, αλλά ακόμη και τους χριστιανούς της δικής μας χώρας.!!!


Και καλά οι πολιτικοί και η “πολιτική ορθότητα” που επικράτησε σε όλο το φάσμα του ορίζοντα.


Οι Οικουμενιστές ορθόδοξοι ιεράρχες; Οι Οικουμενιστές Ορθόδοξοι θεολόγοι που ισχυρίζονται με αναίδεια χιλίων πιθήκων ότι οι Διαθρησκειακοί διάλογοι ωφελούν και οδηγούν στην αλληλοκατανόηση και ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών;


Πόσο αφελής μπορεί να είναι όποιος πιστεύει τέτοια ανοησία;


Και, αφού αφελείς και ανόητοι οι Οικουμενιστές δεν είναι, πώς να εξηγήσουμε τα ατέλειωτα φαγοπότια τους σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς, που πραγματοποιούν με τους μουλλάδες και τους ιμάμηδες, την ώρα που σφάζουν τους χριστιανούς σαν τα αρνιά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και την ώρα που οι οπαδοί του Προφήτη δεν φείδονται ακόμη και παιδάκια ή δυστυχισμένα πλάσματα του Θεού που πάσχουν από το σύνδρομο Ντάουν;


No comments:

Post a Comment