Friday, July 8, 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!


Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Παραθέτουμε στη συνέχεια συγκλονιστικά στοιχεία από κατάθεση εμπειρογνώμονα στη Γερουσία των ΗΠΑ αναφορικά με το οξύτατο και μη αναστρέψιμο - κατά την εκτίμηση του εμπειρογνώμονα - δημογραφικό πρόβλημα στην Ευρώπη αλλά και στις χώρες του ΟΑΣΕ.


Με τη φοβερή υπογεννητικότητα που παρατηρείται τα κοινωνικά προγράμματα που υπάροχυν θα γίνει αδύνατον να διατηρηθούν και η ασφάλεια των χωρών που αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα θα καταστεί αδύνατο να εξασφαλιστεί.


“Ενας λευκός λοιμός απειλεί να εξαφανίσει την Ευρώπη” στις μέρες μας, όπως χαρακτηριστικά είπε ο εμπειρογνώμονας.


Αυτό πρέπει να θεωρηθεί από τις Ελληνικές κυβερνήσεις, αλλά και την κοινωνία το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της πατρίδας μας, αν θέλουμε να επιβιώσουμε στη γη των πατέρων μας.


Παραθέτουμε στη συνέχεια απόσπασμα από την κατάθεση του εμπειρογνώμονα στη Γερουσία των ΗΠΑ, που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

========


Δεδομένης της μεγάλης μείωσης της γεννήσεων στις ευρωπαϊκές χώρες, όλα τα προγράμματα κατά των γεννήσεων που χρηματοδοτούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν από προγράμματα υπέρ των γεννήσεων, κατέθεσε πρόσφατα, κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε θέματα πληθυσμού στη Γερουσία των ΗΠΑ.


Ο ΛΕΥΚΟΣ ΛΟΙΜΟΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

____________


«Πέντε αιώνες από τότε που η Μαύρη Πανώλη κατέστρεψε την Ευρώπη, ένας Λευκός Λοιμός αποδεκατίζει πλέον την ίδια ήπειρο», είπε. «Πολλές χώρες, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, βρίσκονται ήδη σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου, χάνοντας ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων κάθε χρόνο. Ακούστε προσεκτικά, και θα ακούσετε τον υπόκωφο ήχο των πληθυσμών που συντρίβονται!"


Η Επιτροπή άκουσε ότι το μοτίβο της μείωσης του πληθυσμού θα έχει πιθανόν σημαντικές κοινωνικές, οικονομικές και σε θέματα ασφάλειας συνέπειες για τις χώρες σε όλη την περιοχή. Τα κράτη θα γίνουν όλο και περισσότερο εξαρτώμενα από ξένους εργάτες στις επόμενες δεκαετίες, ενώ θα υπάρχει μια δραματική μείωση στην δεξαμενή των στρατεύσιμων, και το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλες κοινωνικές εντάσεις, όπως καταδεικνύεται από τις συγκρούσεις σε ορισμένα συμμετεχόντα κράτη τα τελευταία χρόνια".


Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

_____________


Ο φαύλος κύκλος της παρακμής και της γονιμότητας, που έχει ως αποτέλεσμα την δημογραφική κατάρρευση είναι σχεδόν αδύνατο πλέον να ανατραπεί!


ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ

__________


"Μπορεί κάποιος να παρατηρήσει στις μέρες μας, σε όλη την Ελλάδα μια τέτοια μείωση της γεννητικότητας και γενικότερα μία μείωση του πληθυσμού, που οι πόλεις είναι έρημες και οι αγροί βρίσκονται σε αγρανάπαυση. Αν και αυτή η χώρα δεν έχει ερημωθεί από πολέμους ή επιδημίες, η αιτία της βλάβης είναι προφανής: από πλεονεξία ή δειλία οι άνθρωποι, αν παντρευτούν, δεν κάνουν τα παιδιά που θα έπρεπε να έχουν. Στην καλύτερη περίπτωση κάνουν ένα ή δύο. Με αυτόν τον τρόπο η μάστιγα πριν καν την παρατηρήσεις έχει ήδη αναπτυχθεί ταχέως. Η λύση είναι στον εαυτό μας. Πρέπει να αλλάξουμε τα ήθη μας» (Πολύβιος, Έλληνας ιστορικός, 204-122 π.Χ.).



ΠΗΓΗ:


Κόκκινος Ουρανός


No comments:

Post a Comment