Wednesday, July 6, 2011

ΟΙ "ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΟΙ “ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



“Α’ Κορ. στ’ 10. Mὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται 6.10 οὔτε κλέπται οὔτε πλεονέκται͵ οὐ μέθυσοι͵ οὐ λοίδοροι͵ οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν θεοῦ κληρονομήσουσιν.”


Του Θεολόγου κ. Ιωάννη Ρεντζίδη

==================


Η Ρωμιοσύνη, η Ελληνορθοδοξία, το Ελληνικό γένος αποτελούν την ρίζα μας και γι’ αυτό έχουν όλη την αγάπη και το σεβασμό μας.


Επίσης, το μικρό τμήμα της όπου γης Ρωμιοσύνης, το ελεύθερο Ελληνικό Κράτος, ο σημερινός πυρήνας, αποτελεί το κέντρο της καρδιάς μας.


Όμως η αγάπη αυτή διαχωρίζεται από όσους εξουσιαστές αυτού του τόπου είναι ξένα υποχείρια και παραβιάζουν τις Ιερές Παραδόσεις και τις σεπτές παρακαταθήκες πού μας άφησαν οι Πατέρες-Ήρωες, πού δημιούργησαν αυτό το Κράτος και συγχρόνως μη πιστεύοντας, σε τίποτε άλλο παρά μόνο στα προσωπικά τους συμφέροντα, ξεριζώνουν συστηματικά από την καρδιά του λαού την πίστη προς το Θεό και την αγάπη προς την Πατρίδα και ξεθεμελιώνουν την παραδοσιακή Ορθόδοξη Ελληνική Οικογένεια.


Επί πλέον, είμεθα σε πνευματικό πόλεμο με όσους, κινούμενοι από ταπεινά συμφέροντα κατέκλεψαν αυτό το Έθνος και κατασκάπτουν τα υλικά και τα πνευματικά θεμέλιά του, παραποιώντας την Ιστορία του, λοιδορώντας τους μάρτυρες και τους ήρωες του, προσπαθώντας να νοθεύουν την πληθυσμιακή του συνοχή (με αλλογενείς και αλλοθρήσκους λαθρεπιβάτες.!) και ξανασκλαβώνοντάς το στους ξένους δυνάστες ξεπουλώντας τον Εθνικό μας πλούτο και τα εν γένει Εθνικά του συμφέροντα.


  1. Οι μασκοφόροι εξουσιαστές κατέκλεψαν την Εκκλησία


Θέλουμε να ονομάσουμε τους εξουσιαστές πού έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας ως “Μασκοφόρους της εξουσίας”. Και αυτό γιατί προεκλογικά παρουσιάζονται με προσωπείο φιλοπατρίας και φιλορθοδοξίας, ή ότι άλλο τους βολεύει, αλλά μετά την εκλογή τους εκτελούν έργα ανθελληνικά και αντορθόδοξα.


Αυτοί λοιπόν οι “Μασκοφόροι της Εξουσίας” κατέκλεψαν την Εκκλησιαστική περιουσία σε ποσοστό 96% με την μορφή δημεύσεων ή συμφωνιών με εκκλησιαστικούς άρχοντες (.!) αμφιβόλου αξίας και υπόπτου βιωτής. Πέραν τούτου, το 4% πού απέμεινε στην Εκκλησία οι “Μασκοφόροι” αυτοί το έχουν δεσμευμένο με κρατικούς νόμους και διατάξεις, ώστε να μη μπορεί να αξιοποιηθεί.


Αυτοί οι άνθρωποι σε βάθος χρόνου εφήρμοσαν την διαδικασία της “Νομίμου Κλοπής” της Εκκλησιαστικής περιουσίας, δι’ αναγκαστικής “δημεύσεως”. Δηλαδή, 116 φορές από της απελευθερώσεως έως σήμερα απέσπασαν βιαίως με “αληθείς” η ψευδείς προφάσεις ότι είχε η Εκκλησία. Μ’ αυτό τον τρόπο αφήρεσαν, σε μεγάλο βαθμό, τις οικονομικές δυνατότητες της Εκκλησίας ώστε άνετα και απρόσκοπτα να επιτελεί το πνευματικό της έργο.


  1. Έτσι πτώχευσαν την Πολιτεία


Υπάρχει ένας ηθικός νόμος απαράβατος. Ένας νόμος πνευματικός και αδήριτος. “Ο κλέφτης θα πτωχεύσει και θα μείνει απένταρος, παρά τη όποια συσσώρευση κλεμμένου πλούτου”. Πιστεύουμε πώς, αυτός είναι ο πραγματικός ηθικός λόγος του κινδύνου πτωχεύσεως του Ελληνικού Κράτους σήμερα.


Πέρα της πνευματικής αιτιολογίας υπάρχει και η λογική αιτιολογία. Και αυτό είναι το εξής απλό: Όταν οι “Μασκοφόροι Εξουσιαστές” κλέβουν το θείο καθίδρυμα της Εκκλησίας, τότε προφανώς δεν έχουν τίποτε ιερό και όσιο μέσα τους. Προφανώς τότε, πολύ εύκολα, θα κλέψουν τον κρατικό κορβανά και θα αποσπάσουν το λαϊκό υστέρημα για να δημιουργήσουν δικό τους πλούτο και να γευτούν την χλιδή της ευμάρειας.


Το απαίσιο σε όλη αυτή την διαδικασία είναι ότι, “δημεύουν” Εκκλησιαστική περιουσία για δήθεν Εθνικούς σκοπούς και κατόπιν τα φιλέτα πού αποσπούν τα μετατρέπουν σε δικές τους βίλες (π.χ. τα “δημευθέντα” Εκκλησιαστικά οικόπεδα στον Κοκκιναρά και στην Κηφισιά μετετράπησαν σε βίλες βουλευτικές, και στα οικόπεδα στην Καλλιτεχνούπολη φύτρωσαν βίλες δημοσιογράφων).


Αυτά διαπράττει η άπληστη Πολιτική Ελίτ με την βαθειά διαφθορά της.


  1. “Δεν χρειάζεται η Εκκλησία περιουσία”, λένε.


Οι “Μασκοφόροι Εξουσιαστές”, για να δικαιολογήσουν τα έργα τους προβάλλουν, λογικοφανή επιχειρήματα, ανόητα σοφίσματα και εξεζητημένους λαϊκισμούς. Λένε δηλαδή πώς, η περιουσία της Εκκλησίας δεν είναι δική της αλλά είναι του λαού, ότι ο Χριστός δεν χρειάζεται χρήματα, ότι ο Χριστός ζητά καθαρή καρδιά στη ζωή μας και τίποτε άλλο, ότι…, ότι…, ότι.!


Χρησιμοποιούν επιχειρήματα αφιλοχρηματίας και υλικής απαθείας, αλλά, με το λαθρεμπόριο αυτών των ιδεών γεμίζουν τις δικές τους τσέπες και φουσκώνουν τους λογαριασμούς πού κρατούν σε ξένα τραπεζικά ιδρύματα. Το θράσος τους είναι απύθμενο, η υποκρισία τους ασύλληπτη και δεν ντρέπονται για τα βδελυρά έργα τους.!


Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πώς ένας θρασύς πολιτικός τελευταία δήλωσε ότι, “όλοι μαζί τα φάγαμε” τά λεφτά του Κράτους.! Σημειωτέον ότι, αυτός δήλωσε ότι κατέχει δικά του 48 ακίνητα. Αν όλοι οι Έλληνες τα έφαγαν μαζί του, τότε θα έπρεπε όλοι να έχουν από 48 ακίνητα. Εάν όλοι είμεθα συνδαιτυμόνες στο φαγοπότι μαζί με αυτόν και τους άλλους “Μασκοφόρους Εξουσιαστές”, τότε προφανώς, στην Ελλάδα θα έρρεε ο πλούτος και θα περίσσευε η οικονομική ευμάρεια.


  1. Να εφαρμοσθεί πραγματικά το “Πόθεν Έσχες”


Αποτελεί Εθνική και ηθική επιταγή και πρέπει να κυριαρχήσει ως αίτημα όλων των αγανακτισμένων συνελλήνων αδελφών μας, για όλους τους “Μασκοφόρους Εξουσιαστές” να εφαρμοσθεί πραγματικά το “Πόθεν Έσχες”. Και μέσα σ’ αυτούς βάζουμε και τους Εκκλησιαστικούς Άρχοντες. Μάλιστα υπάρχει απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για το “Πόθεν Έσχες των” Μητροπολιτών αλλά δυστυχώς κάνουν το κορόιδο και δεν το εφαρμόζουν. (ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ/Αρ. Πρωτ. 785/24.02.2005).


Υπάρχει μία βασική του Ποινικού Δικαίου: “Εάν θέλεις να βρεις τους πραγματικούς κλέφτες, τότε ψάξε να ανακαλύψεις ποιος έχει τα πολλά αδικαιολόγητα χρήματα”.


No comments:

Post a Comment