Saturday, February 29, 2020

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Λίαν αξιέπαινη η πρωτοβουλία των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Αθηνών να διοργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μάθημα των Θρησκευτιών για να διατρανωθεί το αίτημα “Εφαρμόστε ΤΩΡΑ τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας.” 

Η συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για να διατηρηθεί ο ορθόδοξος χαρακτήρας του μαθήματος των Θρησκευτικών, θα πραγματοπιηθεί στο Μαρούσι την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 3.00 το απόγευμα.

Συγχαίρουμε, εκ μέσης καρδίας, την πρωτοβουλία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα των ορθόδοξων χριστιανικών σωματείων που είναι αγώνας όλων των πιστών.

Ελπίζουμε ότι τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία να προγραμματίζουν σειρά δυναμικών εκδηλώσεων τώρα που προγραμματίζεται η έλευση του Παπά Φραγκίσκου για να πραγματοποιήσει πολυήμερη περιοδεία σε διάφορες πόλεις της πατρίδας μας.

Την πορεία του Πάπα Φραγκίσκου θα πλαισιώνει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η συμπόρευση των τριών ηγετών θα εμπεδώσει τον "λαικό Οικουμενισμό" και θα στείλει ηχηρό -μέχρι διασπάσεως των ακουστικών τυμπάνων- οικουμενιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Είναι αδιανόητο να γίνει πραγματικότητα τόσο μεγάλου μεγέθους οικουμενιστικό έκτροπο χωρίς να υπάρξουν δυναμικές διαμαρτυρίες από όπου και αν περάσει ο αιρετικός Πάπας και οι Οικουμενιστές συνοδοιπόροι του.

Οι αντιδράσεις της Ιεραρχίας δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονες, εκτός από τους γνωστούς ευλαβείς αντιοικουμενιστές Ιεράρχες.

Ας μην ολιγωρήσουν, λοιπόν, τα Ορθόδοξα χριστιανικά Σωματεία να κάνουν το χρέος τους, επειδή θα είναι μεγάλο κρίμα αν ο Πάπας Φραγκίσκος και οι δύο Οικουμενιστές Προκαθήμενοι περάσουν "αβρόχοις ποσίν" από τα αγιασμένα χώματα της πατρίδας μας.

No comments:

Post a Comment