Friday, May 18, 2018

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΧΤΥΟΥ


ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΧΤΥΟΥ

Της κ. Ελένης Λωρίτου
=====

Κύριε Τελεβάντο, 

Ποιοί είναι αυτοί οι Ομολογητές της πορδής που δεν τολμούν να βάλουν το όνομά τους κάτω από τις βρισιές τους; Ποιός είναι ο Δ.Π. ποιός ο Α.Να.; Καλά τον κ. Ρίζο τον μάθαμε και χαρήκαμε! Μήπως η Α.Να. έχει κάποια σχέση με την Χ.Ν.; Μήπως έχει κάποια σχέση με αυτή την ομολογιακή κυρία που μόλις διορίστηκε η κόρη της αποχώρησε από κάθε ομολογιακή παράσταση, γιατί θα απολύσουν την κόρη της; Ακούγεται λίγο παράξενο ότι θα απολύσουν την κόρη της επειδή αυτή θα κράξει τον Ιγνάτιο! Σε κάθε περίπτωση όλων τα παιδιά κάπου εργάζονται ή προσπαθούν νά εργαστούν. Γιατί αυτή, δηλαδή η Α.Να ή η Χ. Ν. διεκτραγωδεί τα παθήματά της ένεκα της ομολογίας; Σε ποιά παθήματα αναφέρεται; 

Αυτό δείχνει ότι αυτό που την εκθέτει σε παθήματα δεν είναι η καθαρή Αποτείχιση, αλλά το να γίνεσαι χρυσόμυιγα στην μύτη και στο αυτί του Ιγνάτιου. Δεν διαταράσσεται καθόλου ο ύπνος του Ιγνατίου αν 100 άνθρωποι στις Σταγιάτες κάνουν καθαρή Αποτείχιση. Σου το λέει καθαρά, μαζευτείτε στις Σταγιάτες και κάνετε όσο καθαρή Αποτείχιση θέλετε, μόνο μέσα στα πόδια μου να μην σας έχω και με τις φωνές σας μου χαλάτε το image.

3 comments:

  1. Αγαπητή Ελένη (Λωρίτου)

    σας υπερασπιστήκαμε σε ένα παλαιότερο σχόλιο, γιατί πράγματι είχατε δίκιο (διέγραφαν σχόλια σας στο Π.Π., όπως είχαν διαγραφεί και δικά μας).

    Δυστυχώς βλέπουμε όμως να παρασύρεστε και να σας καθοδηγεί η εμπάθεια και να κάνετε εξίσου σοβαρά λάθη:

    Η ιστορία "ανώνυμα σχόλια" είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σπέρνουν οι οικουμενιστές "ζιζάνια" και "έριδες". Δυστυχώς αυτό δεν μπορούν να το αντιληφθούν αρκετοί ιστολόγοι.

    Δεν είναι δυνατόν να γράφετε:
    "Μήπως η Α.Να. έχει κάποια σχέση με την Χ.Ν.;"
    Δεν καταλαβαίνετε ότι αν ΔΕΝ ισχύει αυτό, συκοφαντείτε αδερφή;
    Δεν καταλαβαίνετε ότι γνωρίζοντας την "κόντρα" σας με την αδερφή, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το εκμεταλλευθεί για να σπείρει νέα διχόνοια;
    Δεν καταλαβαίνετε ότι αν -ας υποθέσουμε- ήθελε να γράψει ένα ανώνυμο σχόλιο, δεν θα έβαζε καθόλου αρχικά ή θα έβαζε άλλα;

    Συγνώμη αλλά σας κυρίευσε το μίσος και έχετε ξεφύγει.

    Τι σας έκανε η αδερφή; Γιατί την διαπομπεύετε για το σπίτι ή το αυτοκίνητο της οικογένειας της; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ακόμη και να μην είσασταν στο χώρο της εκκλησίας, θα αντιλαμβανόσασταν ότι με τον τρόπο αυτό προσβάλλετε τον άλλον.

    Δημοσιοποιείτε στο διαδίκτυο ότι τάχα έπαψε να ασχολείτε λόγω της κόρης της. Ας πούμε ότι είναι έτσι, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να το γράφετε στο διαδίκτυο; Σας πέρασε από το μυαλό ότι ίσως έπαψε να ασχολείται ακριβώς επειδή μερικοί "αδερφοί" την διασύρουν; Και αντί να τους κάνει μια μήνυση και να την εκλιπαρούν μετά, προτιμάει να μην απαντάει στην κακοήθια;

    Γνωρίζουμε ένα σωρό αδερφούς που φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της (πχ πέρσι τέτοιο καιρό αποτειχισμένος από Αυστραλία με τον γιό του, τον οποίο γνωρίσαμε). Γιατί σας πέφτει λόγος τι σπίτι έχει ο καθένας; Ζηλεύετε και τα κάνετε αυτά;

    Άλλο το να κάνει λάθη το ιστολόγιο Π.Π., όπως το να μην αναρτά κάποια σχόλια, αυτό μπορείτε να το αναδείξετε, κι άλλο να προκαλούμε τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα με την συμπεριφορά μας από αυτό που πάμε να διορθώσουμε.

    ReplyDelete

  2. Αγαπητέ παιδαγωγέ ποιος είναι ο Χ.Ν. , ποιος ο Α.Να , ποιος ο Δ.Π. ; Εχετε δίκιο ότι μπορεί να είναι και κάποιοι οικουμενιστές , που ανώνυμα λένε ό, τι μπούρδα θέλουν εις βάρος των επωνύμων , που λένε υπεύθυνα ό,τι λένε , αλλ’ όμως θέλουν να έχουν και τά πλεονεκτήματα της επωνυμίας και της προστασίας του νόμου . Συγγνώμη αφού ανώνυμα λένε ό, τι υβριστικό θέλουν εις βάρος των επωνύμων περί διαταραγμένης προσωπικότητος , παράνοιας , αποτείχισης από την λογική κ.τ.λ. και ο διαχειριστής τά δημοσιεύει , αλλ’ όμως ως ανώνυμοι ή ψευδώνυμοι ή με τά αρχικά , που και αυτό είναι ανωνυμία , δεν μπορούν να έχουν καμμία νομική συνέπεια , έρχονται από πάνω να μας απειλήσουν κιόλας για νομική δίωξη ; Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο Χ.Ν . ή ο Α.Να ή ο Δ. Π. Εσείς μήπως ξέρετε να μας πληροφορήσετε ; Θα σας είμασταν υπόχρεοι . Μας ρίχνετε την ιδέα , ότι μπορεί να είναι και οικουμενιστές , που μπαίνουν για να δημιουργήσουν πρόβλημα προφασιζόμενοι ότι είναι ορθόδοξοι . Και εγώ το θεωρώ πολύ μά πάρα πολύ πιθανόν . Όμως ο κ. Σημάτης δημοσιεύει τά σχόλιά τους διευκολύνοντας το ύπουλο έργο τους . Αυτής της ποιότητος λοιπόν είναι οι αρθρογράφοι και οι σχολιαστές του κίτρινου ιστολογίου ΄΄πατερική παράδοση ΄΄ που ο κ. Σημάτης χρησιμοποιεί , για να πλήξει την τιμή και την υπόληψη εκκλησιαστικών προσώπων .

    Μερικά θέματα αγαπητέ παιδαγωγέ , που θέτεις, τά έχουμε μιλήσει και ξαναμιλήσει και κατ’ ιδίαν και δημόσια . Δηλαδή επιτρέπεται να ασχολούνται μόνο με το σπίτι του π. Θεοδώρου και όχι να ασχοληθούμε και εμείς με τά δικά τους ; Δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να κλείσουν το ανεξέλεγκτο στόμα τους είναι ο φόβος να μην δούνε το τσαντίρι τους φωτογραφία στο διαδίκτυο . Ποιο είναι το πρόβλημα δηλαδή αν φωτογραφισεις ένα ωραίο τοπίο και το δημοσιεύσεις . Αυτό διώκεται ποινικά ; Κραυγάζουν ότι αυτοί αποτειχιζόμενοι υποφέρουν και ομολογούν και θυσιάζονται . Ούτε να τους είχαν σουβλίσει τέτοιο θόρυβο δεν θα δημιουργούσαν . Επειδή με΄ ρωτάς , εκει κολλάνε τά ντζίπ μάρκας dolorosa και τα τηλέφωνα galaxy . Μά δεν ντρεπόμαστε λίγο ; Να ζείς με όλο το life style και να σκούζεις ότι υποφέρεις ! Αγαπητέ παιδαγωγέ δεν μπορείς τόσο εύκολα να έχεις έναν δημόσιο λόγο και να κρίνεις όλο τον κόσμο , σαν να είσαι ο θεός . Δηλαδή δεν κατάλαβα τι θέλουν . Αυτοί να κρίνουν , αλλ’ όμως να μην κρίνονται ; Καλά θα κάνει η φίλη σου -- δεν ξέρω ποια εννοείς -- να ιδιωτεύει , αν θεωρεί ότι δεν τά βγάζει πέρα με τον δημόσιο λόγο .

    ReplyDelete

  3. Ο κ. Ρίζος είπε διαδοχικα ψέματα . Είπε ότι ο π. Θεόδωρος στο συλλείτουργο με΄ τον Λογγίνο μνημόνευσε τους πατριάρχες , ψέμα ! Είπε ότι η Ουκρανία δεν ανήκει στην δικαιοδοσία της Μόσχας , ψέμα ! κ.ο.κ. Και σαν να μην συνειδητοποιούν την βαρύτητα των ψευδών ασχολούνται , αν εγώ εκφράστηκα με χύδην λόγο ! Γενικώς και αορίστως λένε ότι εγώ λέω ψέματα ! Μήπως θα΄ μεγαλώσει και η μύτη μου ; Μίλησα εγώ γενικώς για ΄΄αποτειχισμένα παλιόμουτρα ΄΄ και ο κ. Σημάτης το οικειοποιήθηκε λές και είναι τά μοναδικά παλιόμουτρα , αν είναι ! Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι , ο κ. Σημάτης γιατί το οικειοποιήθηκε λές και το πιστεύει ότι είναι ! Δηλαδή αν κάπου γίνεται λόγος για την κλοπή και τους κλέφτες ο κ. Σημάτης θα το οικειοποιηθεί , έστω και αν ο φωτογραφιζόμενος μοιάζει με τον ίδιον ; Δηλαδή αν κάποιος μιλήσει για θεολόγους κλέφτες ο κ. Σημάτης θα φωνάξει παρών ; Για όνομα ! παράδειγμα φέρω , μην το πιστέψει και αυτό ! Το άλλο ψέμα που λένε είναι ότι εμείς δεν εφαρμόζουμε την εντολή της απομάκρυνσης από τους αιρετικούς . Αυτό πού το στηρίζουν ; Ξέρουν να έχουμε καμμιά φιλία με τον οικουμενιστή επίσκοπο , να ανταλλάσσουμε επισκέψεις κ.τ.λ. ; Το Ευαγγέλιο λεγει ΄΄και χαίρειν αυτώ μη λέγετε΄΄ ! Ακριβώς και μείς δεν λέμε καλημέρα στον οικουμενιστή επίσκοπο . Μήπως θέλουν να του ρίξουμε και καμμία σφαλιάρα ; Και η σφαλιάρα κατοχυρώνεται στην Παράδοση !

    Αγαπητέ παιδαγωγέ ο δρόμος που ακολουθούν οι αδελφοί είναι κακοτράχαλος και αδιέξοδος . Ας χαμηλώσουν λίγο τους τόνους , άς βάλουν λίγο μέσα την γλώσσα και να ελέγχουν τι λένε , ας κάνουν ήσυχα την δουλειά τους χωρίς αλλοτριοπραγμωσύνες και άς προσέχουν περισσότερο τους εαυτούς των και λιγότερο τους άλλους . Ο χριστιανός δεν μιλά , δεν κραυγάζει , δεν αυτοπροβάλλεται , αλλά ήσυχα κάνει την δουλειά του και είναι αναπαυμένος με αυτό που κάνει . Με πληροφορείς ότι βυσσοδομούν να με΄ στείλουν στα δικαστήρια . Αυτό ακόμα να κάνουν , θα είναι η πλήρης διαστροφή !

    ReplyDelete