Thursday, December 17, 2015

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ



ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Από την αρχή που λειτουργεί το ιστολόγιο το κέντρο βάρους των αναρτήσεων είναι ο οικουμενισμός και οι τεράστιοι κίνδυνοι που απορρέουν από αυτόν.

Το ιστολόγιο δεν παραμέλησε να ασχοληθεί και με άλλα θέματα (εθνικά, πνευματικά, το Ισλάμ, την εκκοσμίκευση, τους νεωτερισμούς, το μάθημα των θρησκευτικών, το οικογενειακό δίκαιο, τη θεομπαιξία και τις κακοδοξίες του Ιωσήφ Βατοπαιδινού, τις εκτρώσεις κτλ.). Αλλά πάντοτε τη μερίδα του λέοντος των αναρτήσεων την είχε ο Οικουμενισμός.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, τα κείμενα που αναρτούνται για τον Οικουμενισμό είναι συγκριτικά περισσότερα από πριν επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θανάσιμο κίνδυνο.

Μέχρι τώρα οι Οικουμενιστές παρέβαιναν ασύστολα κάθε Θεικό νόμο και προωθούσαν τον συγκρητισμό. Τώρα θέλουν τις παρανομίες τους να τις θεσμοθετήσουν και να τις νομιμοποιήσουν με την μέλλουσα να συνέλθει Πανορθόδοξη Σύνοδο.

Γι’ αυτό είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρξει ισχυρή αντίδραση στα τεκταινόμενα και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για το μεγάλο κακό που θα συμβεί αν τελεσφορήσουν τα σατανικά σχέδια των Οικουμενιστών.

Βρίσκεται στα σκαριά μια κυριολεκτικά ληστρική ψευδοσύνοδος η οποία με δόλο και μπαμπεσιά επιδιώκει να αλλάξει Πανορθόδοξες αποφάσεις για να επιβάλει την αίρεση της βαπτισματικής θεολογίας και την προδοτική για την Ορθοδοξία συμφωνία του Μπαλαμάντ παράλληλα με την αμνήστευση των συμπροσευχών με αιρετικούς και αλλόθρησκους παρά τις περί του αντιθέτου αυστηρές διατάξεις των ιερών κανόνων.

Ως εκ τούτου είναι απολύτως επιβεβλημένο να συνεχίσουμε να βάλλουμε με καταιγιστικό πύρ εναντίον της Πανορθόδοξης Συνόδου και να αποκαλύπτουμε με τα φτωχά μας κείμενα και με την αναδημοσίευση αξιόλογων θεολογικών εργασιών το κακό που θα γίνει στην Εκκλησία.

Παρακαλούμε θερμά τους αναγνώστες να παρακολουθούν τις αναρτήσεις που αφορούν την ληστρική ψευδοσύνοδο που βρίσκεται στα σκαριά, να συνειδητοποιούν τους κινδύνους, να κάνουν αντικείμενο προσευχής το θέμα και να ενημερώνουν τους γνωστούς τους για τα τεκταινόμενα.

No comments:

Post a Comment