Friday, December 18, 2015

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===== 
                                         
Διαβάσαμε στο Top10news:

«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας την Τρίτη στη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.Η επίθεση αυτή που εξαπέλυσε ήταν κατά της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος,  με αφορμή μια επιστολή της με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης.

«Αν οι παρόντες αποδέχονται από την ΑΣΠΕ αυτή την προσβολή και να πάρετε θέση όλα τα κόμματα. Και να την καταγγείλλετε αν διαφωνείτε με αυτή τη θέση γιατί οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε. Προσωπικά εγώ δηλώνω ότι τους απεχθάνομαι… Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια» τόνισε ο κ. Καραγιαννίδης.”

Μπράβο γλώσσα ο κ. Καραγιαννίδης εναντίον των πολυτέκνων μόνον και μόνον επειδή εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο σύμφωνο συμβίωσης!!!

Αφού οι Συριζαίοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και την κατάντησαν γιάφκα Ισλαμιστών, αφού περιθωριοποίησαν την Εκκλησία, αφού μεθοδεύουν τον εξοβελισμό της πίστης από τα σχολεία, αφού τσαλαπάτησαν πάνω στο οικογενειακό δίκαιο, αφού υπέγραψαν το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο, τώρα επιτίθενται με αυτόν τον αχαρακτήριστο τρόπο εναντίον των ηρωικών πολυτέκνων οι οποίοι εν τω μέσω της πρωτοφανούς κρίσης αγωνίζονται να θρέψουν τις πολυμελείς τους οικογένειες. Τι να πει κανείς; Ο Θεός να κολοβώσει όχι τις μέρες αλλά ακόμη και τα δευτερόλεπτα της παραμονής τους στην εξουσία πριν καταστρέψουν εκ βάθρων την πατρίδα μας.

No comments:

Post a Comment