Friday, December 11, 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ



Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αν υπάρχει ένας αναξιόπιστος χώρος στο πολιτικό τοπίο αυτός σίγουρα είναι οι ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου.

Ακούστε τι ετοιμάζονται να κάνουν για το σύμφωνο συμβίωσης που θα ψηφίσει η Βουλή. Αφού διαπιστώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ -τουλάχιστον- θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο οι δικοί τους ψήφοι είναι ουσιαστικά περιττοί στον κ. Τσίπρα για να περάσει το νομοσχέδιο. Ως εκ τούτου οι ΑΝΕΛ έκριναν ότι ολίγη αντίσταση εκ του ασφαλούς δεν τους βλάπτει.

Θα πάνε, λοιπόν, στη βουλή και θα δώσουν ρεσιτάλ αντίστασης στο νομοσχέδιο γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι υπάρχει η πλειοψηφία που θα κάνει τη βρωμοδουλειά γι’ αυτούς.

Θα με ρωτήσετε ίσως: Καλά! Αν κάνουν πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης; Απαντώ: θα αστειεύεστε ασφαλώς.

Οι ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου -ένας πραγματικά άθλιος πολιτικά χώρος- θα παριστάνουν τους ήρωες εφ’ όσον γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας έχει τη δυνατότητα να περνά τους νόμους που θέλει. Όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (όπως λ.χ. στο ασφαλιστικό) θα ψηφίζουν ομαδικά και πειθαρχημένα όποια νομοσχέδια φέρει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή. 

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το αντιστασιακό τους φρόνημα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης.

No comments:

Post a Comment