Tuesday, November 10, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΚΥΠΡΟΥ! ΠΕΦΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ!


ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΚΥΠΡΟΥ! 

ΠΕΦΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ! 

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ TOY ΔΗΜΟΣΙΟY ΔΙΑΛΟΓΟY ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΑΜΑΣΟΥ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Μακαριώτατε,


Πέφτω στα πόδια σας. 


Σας θερμοπαρακαλώ θερμά και υικά να μην πέσετε στην παγίδα που σας έστησαν σατανικοί άνθρωποι.


Ο Πανιερώτατος Ταμασού έκανε νέες δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με την μνημόνευση του Κιέβου και Επιφάνιου, από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κατά την χειροτονία του Θεοφιλέστατου επισκόπου Αρσινόης κ. Παγκράτιου.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού, Μακαριώτατε, ΔΕΝ είναι ο κύριος υπεύθυνος, επειδή συνεχίζεται η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των Ιεραρχών.


Άλλοι σατανικοί άνθρωποι υποκινούν το θέμα από τα παρασκήνια.


Τι επιδιώκουν όσοι θέλουν να συνεχιστεί ο δημόσιος διαπληκτισμός των Ιεραρχών με τον Αρχιεπίσκοπο;


Γνωρίζουν, Μακακαριώτατε, την ιδιοσυγκρασία σας και ελπίζουν ότι θα πάρετε προσωπικά τις δηλώσεις του Πανιερώτατου Ταμασού και θα του απαντήσετε σκληρά σε προσωπικό τόνο.


Έτσι θα εκτραχυνθεί η κατάσταση προς όφελος δικό τους.

Αν οι σατανικοί άνθρωποι που εφαρμόζουν αυτή την στρατηγική επιτύχουν να σας παρασύρουν να συγκρουστείτε δημόσια και μάλιστα επί προσωπικού επιπέδου με τον Πανιερώτατο Ταμασού, τότε θα καθήσουν αναπαυτικά στις πολυθρόνες τους και θα απολαμβάνουν, με χαιρεκακία, το show που θα λειτουργεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για δικό τους όφελος.


Πέφτω στα πόδια σας Μακαριώτατε.! 


Μην συνεχίσετε τον δημόσιο διάλογο για την μνημόνευση του Μακαριώτατου κ. Επιφάνιου. 


Επιδιώκουν, με κάθε αθέμιτο μέσο, να σας παρουσιάσουν ότι αντιδικείτε -και μάλιστα επί προσωπικού επιπέδου- με τους Κυκκώτες Μητροπολίτες.

Ο λόγος που επιθυμούν να αντιδικείτε ειδικά με τον Πανιερώτατο Ταμασού είναι


1.) Αφενός μεν επειδή ηδονίζονται να καταφέρουν συντροφικά πισώπλατα μαχαιρώματα. Τέτοιας ποιότητας άνθρωποι είναι. Ενώ χρησιμοποιούν τον Πανιερώτατο Ταμασού σαν την αιχμή του δόρατος για να κάνει την βρωμοδουλειά τους, ταυτόχρονα υποσκάπτουν τον Πανιερώτατο κ. Ησαία με κάθε τρόπο.


Ο λόγος;

Όσο περισσότερο διασυρθεί ο Πανιερώτατος Ταμασού, τόσο πιο ευχερές θα είναι για τους ίδιους να του πουν όταν θα έρθει η ώρα των Αρχιεπισκοπικών εκλογών: 


“Εμείς είμαστε πολύ πρόθυμοι να σε προωθήσουμε στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο. Πλήν, όμως, έχεις συγκρουστεί τόσο άγρια με τον Αρχιεπίσκοπο και σου έβγαλε στην φόρα τόσα πολλά, ώστε δεν είναι δυνατόν πια να σου δώσουμε την ψήφο μας, αφού ξέρουμε ότι δεν έχεις καμμία πιθανότητα να εκλεγείς. 


Επομένως, αφού εσύ δεν είναι δυνατόν να προωθηθείς, εμείς θα κάνουμε την μεγάλη θυσία, θα κύψουμε τον αυχένα για να δεχτούμε τον σταυρό του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου.!!!”


Μακαριώτατε! 


Μην γελιέστε! Ο Πανιερώτατος Ταμασού δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τον ξεσηκώνουν. 


Αυτοί οι σατανικοί ανθρωποι που παίρνουν τον εξαποδώ στην βρύση και τον επιστρέφουν άποτο.

Είναι παιγνίδι, γι’ αυτούς τους σατανικούς ανθρώπους, να ξεσηκώσουν τον Πανιερώτατο Ταμασού. 


1.) Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον "Ιάγο" της Κυκκώτικης Αυλής για να πετύχουν τον στόχο τους. 


2.) Μπορεί ο "Ιάγος" να βάλει μπροστά τον Πρόεδρο του Τμήματος, ο οποίος -ούτως ή άλλως- είναι του χεριού του. 


3.) Μπορούν να κινηθούν ακόμη πιο δόλια. 


Μπορεί λ.χ. να στείλουν δημοσιογράφο κατάλληλα δασκαλεμένο για να πάρει συνέντευξη από τον Πανιερώτατο Ταμασού και να παρουσιάσει την συνέντευξη, με τέτοιο τρόπο, ώστε να αφήσει εκτεθειμένο τον Πανιερώτατο.


Άλλωστε, αυτό λίγο πολύ λέγει η Ανακοίνωση του Πανιερώτατου Ταμασού, που παραθέσαμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση.

4.) Αλλά μπορούν να κάνουν κάτι απείρως χειρότερο. Μπορεί να μεθόδευσαν την συνέντευξη και να την παρουσίασαν με τρόπο που να εκθέτει τον Πανιερώτατο, και μόλις δημοσιεύθηκε, είναι ενδεχόμενο να πήγαν να πείσουν τον Πανιερώτατο Ταμασού να εκδώσει Ανακοίνωση για να απαμβλυνθούν οι εντυπώσεις σε βάρος του.!!!


Έτσι φυσικά κατόρθωσαν και να τον εκθέσουν και να τον κάνουν να πιστέψει ότι τον αγαπούν και τον προστατεύουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.!!! 


Για να καταλάβετε, Μακαριώτατε, μέχρι πού μπορούν να φτάσουν σας αποκαλύπτω το εξής: Έβαλαν φίλο του "Ιάγου" να μου τηλεφωνήσει, για να με ξεσηκώσει εναντίον του Πανιερώτατου Ταμασού, την ώρα που δημόσια υποστήριζαν τον Πανιερώτατο κ. Ησαία.!!!


Με αυτά τα δεδομένα σας παρακαλώ θερμά να μην παίξετε το παιγνίδι τους.

Συγκαλέστε, σας ικετεύω, την Ιερά Σύνοδο για να επιληφθεί του θέματος. 


Τραβήξτε το χαλί κάτω από τα πόδια των σατανικών ανθρώπων. 


Στην Σύνοδο οι πανούργοι θα αναγκαστούν να πετάξουν την μάσκα και να αποκαλύψουν το αληθινό τους πρόσωπο.


Αν, όμως, δεν κινηθείτε θεσμικά, θα τους δώσετε χαρά μεγάλη επειδή θα καταγάγουν περιφανή νίκη. 


Αν απαντήσετε δημόσια στον Πανιερώτατο Ταμασού και μάλιστα επί προσωπικού επιπέδου, τότε θα καταγάγουν, σε βάρος σας και σε βάρος της Εκκλησίας, στρατηγική νίκη.


Αύριο -συν Θεώ- θα σχολιάσω την συνέντευξη του Μητροπολίτη Ταμασού, για να προβληματίσω, ει δυνατόν, τον Πανιερώτατο, για την χρησιμότητα της δημόσιας αντιπαράθεσης των Ιεραρχών με τον Αρχιεπίσκοπο.

No comments:

Post a Comment