Tuesday, November 12, 2013

Ο ΔΙΑΥΛΕΙΑΣ “ΝΕΩΚΟΡΟΣ” ΚΑΙ Ο π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ


Ο ΔΙΑΥΛΕΙΑΣ “ΝΕΩΚΟΡΟΣ” ΚΑΙ Ο π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Ο “Νεωκόρος” ξανάκανε την εμφάνισή του. Με νέο άρθρο του στη Romfea.gr ξιφουλκεί για την ανάγκη να εγγραφεί στον κατάλογο των κληρικών που είναι υποψήφιοι για αρχιερατεία ο πολύς αντιχριστολόγος, παπαροκάς Νεκτάριος Μουλατσιώτης. 

Και ο λόγος; 

Επειδή η αγιότητα του Χριστόφορου Παπουλάκου είναι δεινώς στασιαζόμενη μεταξύ των εκκλησιαστικών κύκλων γι’ αυτό και ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης δεν πρέπει να αποκλειστεί από τον κατάλογο των προς αρχιερατεία.

Λοιπόν! Οσο και να σας φανεί παράξενο συμφωνώ με τον Θεοφιλέστατο σ’ αυτό το ζήτημα. Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης δεν πρέπει να αποκλειστεί επειδή θεωρεί άγιο τον Χριστόφορο Παπουλάκο. Πρέπει όμως να αποκλειστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για πολλούς άλλους λόγους.

Αναφέρω πέντε από αυτούς χωρίς να σημαίνει ότι εξαντλώ όλους τους λόγους:

1.) Για τις φαιδρές αντιχριστολογίες του.

2.) Για τη φαιδρότητα της όλης παρουσίας του.

3.) Επειδή μετέρχεται θεομπαιξίες ολκής και παριστάνει τον θαυματουργό Γέροντα.

4.) Επειδή συγκρότησε το συγκρότημα των παπαροκάδων που γελοιοποίησε την Εκκλησία και τον μοναχισμό από μοναχούς οι οποίοι πέταξαν ήδη τα ράσα.

5.) Επειδή υποστηρίζει με πολλούς τρόπους το Μακρακιστικό παποκαισαρικό κόμμα του νεροκουβαλητή του Τσίπρα π. Βασίλειου Βολουδάκη. 

Θα παρακαλέσουμε, λοιπόν, τον Θεοφιλέστατο, αντί να ξιφουλκεί για την εγγραφή του ανεκδιήγητου π. Νεκτάριου Μουλατσιώτη στον κατάλογο των προς αρχιερατεία, να κάνει εισήγηση στη Σύνοδο για να ληφθούν μέτρα για να τον μαζέψουν.

Και μια φιλική συμβουλή στον αγαπητό μου “Νεωκόρο”. Μην πολυδιαφημίζεις τον π. Νεκτάριο επειδή και οι κότες γνωρίζουν ότι διαχειρίζεται πολλά λεφτά και θα παρεξηγηθείς για το λόγο που τον υποστηρίζεις. Οχι βέβαια επειδή πιστεύουμε ότι ο π. Νεκτάριος πληρώνει αφειδώς για να προάγει την υποψηφιότητά του -άπαγε της συκοφαντίας- αλλά επειδή οι κακές γλώσσες θα βρουν την ευκαρία να σου αποδώσουν τα ταπεινότερα των ελατηρίων.

Υ.Γ. Πότε με το καλό θα έρθεις για σαφάρι στην 5ην λεωφόρο στη Νέα Υόρκη για να τα πούμε από κοντά;

Σε κάθε περίπτωση μη μου στεναχωριέσαι μ’ αυτούς που σε θεωρούν “αρχιερατικό μάγειρα”. 
Πιπέρι θα βάλω στη γλώσσα τους.! 

Ακου κακοήθεια οι ανάγωγοι. Να θεωρούν ότι δήθεν ο “Νεωκόρος” έβαλε σε εφαρμογή σχέδιο για να ξεφορτωθεί καμιά δεκαριά υπέργηρους Μητροπολίτες για να αυξήσει την εκλογική βάση του στην Ιεραρχία κατά δέκα ψήφους!!! Και γιατί να θέλει να το κάνει αυτό ο Θεοφιλέστατος; Μήπως μεθοδεύει να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος; Ακου συκοφαντία.! 

Και μια τελευταία ερώτηση: Ποιος είναι ο εικονιζόμενος στο σκίτσο; Ο Παπουλάκος ή ο Μουλατσιώτης;

No comments:

Post a Comment