Thursday, August 1, 2013

ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ




ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================

Διαβάζουμε στο Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr:

«Ουδέποτε σε εκτέλεση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων ιδιωτικής διαφοράς δεν παραστάθηκαν τα ΜΑΤ, μπουλντόζες και εισαγγελείς. Αυτά συμβαίνουν σήμερα, μόνον εναντίον της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος. 

Όμως, πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι η πολιτική απόφαση αυτή στηρίζεται σε λόγους που αφορούν οικονομικά συμφέροντα και μόνον. Οι συνέπειες από αυτήν την εκτέλεση σκοπιμοτήτων εις βάρος των μοναχών της Μονής Εσφιγμένου βαρύνουν, αποκλειστικά, την κυβέρνηση και τον κ. Δένδια» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος σχετικά με τα γεγονότα στο κονάκι της Μονής Εσφιγμένου.”

Από καιρό προειδοποιήσαμε  ότι ο κ. Καμμένος είναι ένας ανεύθυνος λαικιστής και ένας μωροφιλόδοξος νεροκουβαλητής του κ. Τσίπρα, ο οποίος -συν τοις άλλοις- είναι σχισματικός. Με κρις-κραφτ  πηγαίνει στον σχισματικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιο για να εξομολογηθεί.!!!

Τώρα το κόμμα του κ. Καμμένου κάνει πλάτες στους σχισματικούς της Εσφιγμένου, παρόλον ότι γνωρίζει ότι οι νόμοι, οι Ιεροί Κανόνες, το Σύνταγμα της Ελλάδας και ο Καταστατικός Χάρτης του Αγίου Ορους είναι εναντίον των σχισματικών Εσφιγμενιτών.

Πολύ προβληματική η παρουσία των νεροκουβαλητών του κ. Τσίπρα στα πολιτικά και στα Εκκλησιαστικά μας πράγματα.

1 comment:

  1. O Καμμένος προς πλήρη απαξίωση των θεσμίων του Αγίου Όρους εισήλθε στο Άγιον Όρος διά θαλάσσης (απαγορεύεται) και δεν προμηθεύτηκε καν διαμονητήριο, όπως όφειλε. Το κόμμα του έχει δύο ακόμη βασικούς υποστηρικτές των σχισματικών καταληψιών της μονής Εσφιγμένου. Ο ένας είναι ο γνωστός από παλιά εκκλησιομάχος, που σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλούσε υποτιμητικά σε ιερείς, κος Καπερνάρος. Ο εν λόγω βουλευτής (!) και δικηγόρος είναι ο δικηγόρος υπεράσπισης των σχισματικών καταληψιών και του ηγέτη τους, κου Μεθοδίου. Επομένως, οι άνθρωποι κυριολεκτικά ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ υποβάλλοντας ψευδολόγα και παραπλανητικά ερωτήματα εντός ελληνικής Βουλής, δίχως σεβασμό στην τάξη του Αγίου Όρους και τις αποφάσεις Εκκλησίας και Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    ReplyDelete