Tuesday, August 20, 2019

Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ

Προσυπογράφω, δι’ αμφοτέρων των χειρών, το συνοπτικό μεν, αλλά ευστοχώτατο σχόλιο του ευσεβούς ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη.

Με πρόσχημα τις πολύκροτες δηλώσεις του Πανιερώτατου Μόρφου οι κάθε μορφής “δικαιωματάκηδες” βρήκαν την ευκαιρία να δέσουν με χαλκά δεσμά την ελευθερία του λόγου.

Ταυτόχρονα προσπαθούν να φιμώσουν το κήρυγμα των επισκόπων και να το περιορίσουν μέσα στα πλαίσια της “πολιτικής ορθότητας”.


Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ
=====

Στην περίπτωση του μητροπολίτου Μόρφου απ’ ό,τι φαίνεται διώκεται το φρόνημα.

Η αήθης μα και λυσσώδης επιχείρηση ποινικοποιήσεως του λόγου του συνιστά κορυφαία αντιδημοκρατική ενέργεια σε μια υποτίθεται "πλέρια δημοκρατική" εποχή.

Ανεξαρτήτως του εάν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει με τα όσα ο επίσκοπος δήλωσε, ουδείς τίμιος άνθρωπος επικροτεί τον ιδιότυπο κανιβαλισμό τον οποίο υφίσταται από τη χούντα της δυσώνυμης "πολιτικής ορθότητας".

Σε αυτό το κατάντημα μας οδήγησαν οι διάφορες μειοψηφικές χούντες και οι περιλάλητοι "δικαιωματάκηδες" από τη μία και η σιωπή και αδράνεια των υγιώς φρονούντων (προσώπων και συλλογικοτήτων) εν προκειμένω, από την άλλη.

1 comment:

  1. Ευχαριστούμε τον αδελφό κ. Νάνη γιά την ωραία του τοποθέτηση επί του θέματος . Θά περιμέναμε νά τοποθετηθεί επισήμως και η εκκλησία . Εις μάτην .....!

    ReplyDelete