Saturday, March 16, 2019

Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

Ξεκάθαρες θέσεις από τον Ομολογητή Μητροπολίτη Ακαρνανίας Κοσμά εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού.

Ο Σεβ. Ακαρνανίας - κόσμημα Ιεράρχηςτης Εκκλησίας της Ελλάδος- συγκαταλέγει την παναίρεση του Οικουμενισμού και τις άλλες σύγχρονες κακοδοξίες (Βατικανό, Προτεσταντισμό, κτλ.) ανάμεσα στις αιρέσεις που ταλαιπώρησαν την Εκκλησία ανά τους αιώνες.

Εκφράζουμε ιδιαίτερη χαρά διότι ο Σεβασμιώτατος δεν ονομάζει τους οπαδούς του Βατικανού "Ρωμαιοκαθολικούς", αλλά Παπικούς, όπως ακριβώς ο Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς.

Μακάρι όλοι οι Ιεράρχες να είχαν το ομολογακό φρόνημα του Σεβασμιώτατου Ακαρνανίας.


Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ
=====

Μελετώντας την αιματοβαμμένη πορεία της ορθοδόξου Εκκλησίας μας, βλέπουμε τους εκάστοτε «λύκους βαρείς», τους ασπόνδους εχθρούς της ορθοδόξου αληθείας, δια της οποίας ο άρχων του κόσμου θέλει να ματαιώσει τη σωτηρία μας.

Ιουδαίοι, Αρειανοί, Πνευματομάχοι, Μονοφυσίτες, Εικονομάχοι, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Χιλιαστές, Παπικοί, Ουνίτες, Προτεστάντες, Πεντηκοστιανοί, Ευαγγελικοί, και τόσοι άλλοι, «ως λέοντες ωρυόμενοι», πάντοτε και σήμερα, διακονούντες τον αρχέκακο δράκοντα, ροκανίζουν νύκτα και ημέρα το άγιο δένδρο της Ορθοδοξίας μας. 

Σ’ αυτούς όλους να προσθέσουμε τον νεοεποχίτικο εχθρό της ορθοδόξου αληθείας και πίστεως, την παναίρεσι του Οικουμενισμού. Με κάθε τρόπο ο Οικουμενισμός σήμερα, με σκοτεινές δυνάμεις, ύπουλα και φανερά, με αλλοίωσι των θεσμών, των αιωνίων αληθειών, αλλά και με διωγμούς ακόμη, πολεμεί τη θεότητα του Χριστού μας και θέλει να θέση το όνομα του Αναστάντος Κυρίου και Θεού μας ανάμεσα στα ονόματα των ψευτοθεών του κόσμου. 

Απόδειξι η αλλοίωσι του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία της Ορθοδόξου Ελλάδος μας.

No comments:

Post a Comment