Monday, March 11, 2019

ΣΑΛΟΣ: ΠΑΠΙΚΟΣ “ΙΕΡΕΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ


ΣΑΛΟΣ: ΠΑΠΙΚΟΣ “ΙΕΡΕΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ
=====

Η παρακμή συνεχίζεται για την Παπική “Εκκλησία”. Αυτή τη φορά δεν τίθεται ζήτημα παιδεραστίας αλλά οργίων με τις ενορίτισσες.

Ένας γοητευτικός γκριζομάλλης “ιερέας” που είχε κάνει σεξ με 13 ενορίτισσες, συμμετείχε σε φετιχιστικά όργια και είχε χτίσει έναν «στρατό» θαυμαστριών στην ενορία όπου λειτουργούσε έγινε ξανά δεκτός από την Παπική “Εκκλησία”, αφού πέρασε έναν χρόνο «ζώντας συντηρητικά» μακριά από τους κόλπους της.

Ο π. Ρομπέρτο Καβατζάνα, 43 ετών, είχε προκαλέσει αίσθηση με τα κηρύγματά του στην εκκλησία του χωριού Καρμπονάρα ντι Ροβολόν, κοντά στη Βενετία. Η γοητευτική του παρουσία και ο πύρινος λόγος του αποτελούσαν έναν άκρως «επικίνδυνο» συνδυασμό που λειτουργούσε σαν μαγνήτης για τις γυναίκες της ενορίας του.

Σύντομα η φήμη του γοητευτικού “ιερέα” εξαπλώθηκε και άρχισαν να καταφθάνουν θαυμάστριες και από τα γύρω χωριά, για να τον ακούσουν (και κυρίως να τον δουν) να μιλά από τον άμβωνα.

Μεταξύ των γυναικών που αναζήτησαν την πνευματική του καθοδήγηση ήταν και η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια Belen Rodriguez το 2017. Ο π. Καβατζάνα προσέφερε τις πολύτιμες συμβουλές του στην καλλονή δημοσιογράφο πριν από τον γάμο της και εκείνη τον είχε χαρακτηρίσει «έναν άκρως μοντέρνο, γοητευτικό και καλοσυνάτο ιερέα».

Ωστόσο την ίδια χρονιά o γκριζομάλλης “ιερέας” ομολόγησε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια που οργάνωνε ένας συνάδελφός του, ο π. Αντρέα Κοντίν, ένας “ιερέας” από την Πάδοβα ο οποίος κατόπιν αποσχηματίστηκε.

Στο πλαίσιο αυτών των φετιχιστικών «πάρτι», ο Καβατζάνα είχε κάνει σεξ με τουλάχιστον 13 γυναίκες της ενορίας του, έγινε αργότερα γνωστό.

Η δράση του π. Κοντίν είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελίες που έκαναν τρεις πρώην ερωμένες του στις αρμόδιες Αρχές. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του έκφυλου ιερέα και βρήκε πλήθος βιντεοταινιών που είχε τραβήξει ο ίδιος και έδειχναν άκρως ακατάλληλες σκηνές από τα «πάρτι» του. Αρκετές από αυτές τις σκηνές είχαν πρωταγωνιστή τον 43χρονο Καβατζάνα.

Παρόλο που το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει εξαιτίας της δράσης των δύο “ιερέων” κοντά στη Βενετία ήταν μεγάλο, ο Ρομπέρτο Καβατζάνα φαίνεται ότι θα τη γλιτώσει σχετικά φθηνά, αφού έγινε ξανά δεκτός στους κόλπους της “Εκκλησίας”.

Ο Κλαούντιο Σιπόλα, επίσκοπος της Βενετίας, δήλωσε ότι θα συγχωρήσει τον αμαρτωλό ιερέα «ως πατέρας», λαμβάνοντας έμπνευση από το «έλεος του Θεού». Η απόφαση του επισκόπου έγινε δεκτή και από τη δήμαρχο του χωριού όπου λειτουργούσε ο Καβατζάνα.

«Δεν μιλάμε για παιδοφιλία, οπότε είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να διαχωρίσει κανείς την ιδιότητα του άνδρα από εκείνη του ιερέα. Ο Ντον Ρομπέρτο είναι καλός “ιερέας” και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας. Είμαστε έτοιμοι να τον συγχωρέσουμε», δήλωσε η Μαρία Ελένα Σινιγκάλια.

No comments:

Post a Comment