Wednesday, January 2, 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”, αναρτήθηκε από την εφημερίδα “Γρεβενιώτης”, το πιο κάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που δείχνει ανάγλυφα την απέχθεια που αισθάνονται οι Πανέλληνες για τους συνθηκολόγους των Πρεσπών, οι οποίοι σε λίγες βδομάδες θα επικυρώσουν την προδοτική Συμφωνία, που ξεπουλά στον εχθρό, την Μακεδονία μας.

Συγχαίρουμε, με όλη την δύναμη της ψυχής μας, τα Ελληνόπουλα των Γρεβενών.

Μακάρι και οι ενήλικες να τηρήσουν την ίδια δυναμική στάση και να μην αφησόυν σε χλωρό κλαρί τους προδοτοφασίστες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους τρισάθλιους του Ποταμιού που είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν την πατρίδα.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο ιστολόγιο “Κατάνυξις” στην σχετική ανάρτηση, τα οποία αναπαράγουμε, που δείχνουν ανάγλυφα ποια είναι τα συναισθήματα των Πανελλήνων για τους προδοτοφασίστες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι θα επικυρώσουν την προδοσία της Μακεδονίας στην Βουλή.

Ιδού η ανάρτηση που μας έδωσε την αφορμή για το πιο πάνω σχόλιο.


ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
=====

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για το Νέο Έτος και την Κοπή της βασιλόπιτας της Ι. Μ. Γρεβενών στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών κ Μπγιάλας, όπως και όλοι οι επίσημοι, έριξε στο κουτί- κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ και ένα από τα παιδιά αντιδρώντας προφανώς για τη στάση του βουλευτή στο θέμα της Μακεδονίας και την συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το Μακεδονία ξακουστή.

Ο βουλευτής προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του από τη στάση αυτή των παιδιών και λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν.



ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ”:


Όλοι πρέπει να τους μιμηθούν. Εύγε στα Ελληνόπουλα.

Αγγελική Αγγελικη

Μπράβο!

Demetrios Hadjinicolaou

Εὖγε! Μᾶς βγάλατε ἀσπροπρόσωπους, Μακεδονόπουλά μας. Τέτοια νεολαία θέλομε.

Ευθύμιος Μαναρίδης

Για τα παιδιά λέει ότι κάποιοι τα καθοδηγούν, αυτών θά μας πει ποίοι νενέκοι των καθοδηγούν;

Δημήτριος Χατζηνικολάου

Προσκυνημένος "Νενέκος" εἶναι ὁ ἴδιος, αὐτοί πού τόν καθοδηγοῦν εἶναι οἱ ἀντίχριστοι καί ἀνθέλληνες παγκοσμιοποιηταί Σιωνισταί.

Δημήτριος Χατζηνικολάου

Τά παιδιά μᾶς δείχνουν τόν δρόμον! Νά διώκωνται ἀπό παντοῦ καί νά περιφρονῶνται ἀπ' ὅλους οἱ Συριζαῖοι, ὡς ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ τῆς Πατρίδος, τῆς ἠθικῆς καί τῆς Ἀληθείας (=τοῦ Χριστοῦ).

odysseas eskitzis

"Έπρεπε να το ήξερε ότι τα κάλαντα στους προδότες τα λέμε τζάμπα"!
(Υπογραφή)Το κατηχητικό σας

Apostolos Sarandides

Άριστα στα παιδιά.

GeorGRE

Κι όμως. Κάποιοι Έλληνες ψηφίσανε αυτόν τον γελοίο. Μπράβο στα παιδιά.

Δημήτριος athaνασος

Μπράβο στο παιδάκι και στα υπόλοιπα παιδιά.Η Χάρις της Παναγίας μας να τα προστατεύει.

No comments:

Post a Comment