Thursday, November 23, 2017

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ Η “ΒΟΛΙΚΗ” ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ


Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ Η “ΒΟΛΙΚΗ” ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

“Για την ηλικία σας καλή και η σοφία σας”, εκεί στη Νεολαία του Σύριζα

Του ιστολογίου katanixis.gr
=====

Η βιομηχανία των Επιτίμων διδακτόρων καλά κρατεί. Κατά καιρούς έχουν γίνει επιλογές προσώπων που δίχασαν τον κόσμο και την επιστημονική κοινότητα, για τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τέτοιες κινήσεις.

Πριν από δύο μέρες γνωστοποιήθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η αναγόρευση του μητροπολίτη Άνθιμου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας. Σε λιγότερες από 24 ώρες βγήκε η ανακοίνωση του Σύριζα!!

Δήθεν κράζετε σαν υστερικοί και κατηγορείτε (αλλά στην ουσία συσπειρώνετε τη συμπάθεια του κόσμου γύρω του) τον Μητροπολίτη Άνθιμο πως:   
  • αντέδρασε  στην Ίδρυση του τμήματος Ισλαμικών σπουδών, 
    ενώ  η αντίδραση του ήταν χλιαρή, χλιαρότερη δε γίνεται, και τον τιμούν ως επίτιμο, οι δήθεν αντίπαλοί του στο ζήτημα.
  • αντέδρασε στο Gay Pride,
    ενώ αποκοίμησε κανονικά και υπονόμευσε τις αντιδράσεις και απαγόρευσε στους Ιερείς να συμμετάσχουν στις αντιδράσεις, απομόνωσε τους ηρωϊκούς ομολογητές Πατέρες, τρομοκράτησε (δεν θέλουν και πολύ) τις αδελφότητες, αρνήθηκε να δώσει ρεύμα για τα ηχεία (αν είναι δυνατόν) στην ομιλία στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου.
  • έχει ύποπτα πάρε-δώσε με τη Χρυσή Αυγή,
    ενώ καταλληλότερο σύμμαχο της Συριζαϊκής χιονοστοιβάδας που καταπλάκωσε τον πιστό λαό, δεν θα μπορούσατε να έχετε.
Αυτό που δεν αναφέρει η ανακοίνωση του Σύριζα, νεολαίας δήθεν, είναι πως όλοι σας: Κόμματα, Πανεπιστημιακοί και διοικούσα Εκκλησία, υπηρετείτε την ατζέντα της Νέας Εποχής και της παγκοσμιοποίησης. Ο καθένας από το μετερίζι του.

Ο μητροπολίτης Άνθιμος, λοιπόν, θα τιμηθεί όχι για τις μάχες που έχασε, (Δημαρχία Μπουτάρη, Ισλαμικές Σπουδές, Gay Pride, μάθημα των Θρησκευτικών) αλλά για εκείνην που κέρδισε:την αποδοχή των αποφάσεων της Ψευδοσυνόδου της Κρήτης, την υπεράσπιση του Οικουμενισμού “γυμνή τη κεφαλή” και τις παράνομες, αντιπατερικές και αντικανονικές διώξεις των ηρωϊκών πατέρων, που διέκοψαν τη μνημόνευσή του για αυτό τον λόγο”.

Μόνο που εφήμερες κερδισμένες μάχες υπέρ του Οικουμενισμού, είναι χαμένες μάχες υπέρ της αληθείας του Χριστού.

Καθαρά και ξάστερα...       

No comments:

Post a Comment