Monday, October 2, 2017

Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ


Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
=====

Η συγκεκριμένη δήλωση του ολετήρα της πάλαι ποτέ Εθνικής μας Παιδείας που ασελγεί εξακολουθητικά πάνω στο σώμα της αποτελεί ηχηρό κόλαφο για τη διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος και ειδικά για τον διά τας πολλάς μας αμαρτίας κατέχοντα την αρχιεπισκοπική καθέδρα αλλά και για τα μέλη της τριμελούς εξ αρχιερέων επιτροπής που διέψευσαν τις προσδοκίες της υγιώς φρονούσης μερίδας της νεοελληνικής κοινωνίας η οποία είχε επενδύσει πολλές ελπίδες πάνω της αναφορικά με τη διασφάλιση και κατοχύρωση του ορθοδόξου χαρακτήρα και προσανατολισμού του πολύπαθου μαθήματος των Θρησκευτικών.

Πρόκειται για ολέθρια προδοσία της αποστολής της Ελλαδικής Εκκλησίας από την πλευρά της προβληματικής ηγεσίας της. Δεν γνωρίζουμε εάν αυτή συνοδεύθηκε από κάποια ανταλλάγματα υλικής, ενδεχομένως, φύσεως. 

Το σίγουρο, εν προκειμένω, είναι ότι επιβεβαιώνονται πανηγυρικά οι φόβοι εκείνων των συμπατριωτών μας οι οποίοι, άμα τω ακούσματι της εκλογής του κ. Ιερωνύμου ως αρχιεπισκόπου, προδιέγραψαν την ενδοτική και μειοδοτική πολιτική του έναντι του "φιλόχριστου", αντίχριστου, μάλλον, κράτους.

Εις λαγωός ηγείται της Ελλαδικής Εκκλησίας. Κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών του πληρώματος. Ακατάλληλο πρόσωπο, αρχιστράτηγος της ήττας. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

ΠΗΓΗ:


Ακτίνες

No comments:

Post a Comment