Saturday, October 28, 2017

ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟνήσου





ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟνήσου

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σεβασμιώτατε κ. ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟνήσου,

Προσπάθησα κατ’ ιδίαν να σε προειδοποιήσω ότι, αν δεν σταματήσεις τις κακοήθειες, θα με αναγκάσεις να δημοσιοποιήσω πολλά και διάφορα που μου έχεις αποκαλύψει.

Κατά καιρούς μου έχεις πει πράγματα και θαύματα για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Σεβ. Πειραιώς Σεραφείμ, τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, τον Σεβ. Σηλυβρίας Μάξιμο, τον Θεοφιλέστατο Ευκαρπίας Ιερόθεο, τον κ. Σωτήρη Τζούμα, τον κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο, τον κ. Νικόλαο Μαγγίνα, τον Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης Ευάγγελο, τον π. Θεόδωρο Ζήση, τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο, τον Σεβ. Ναυπάκτου Ιερόθεο, τον Σεβ. Γαλλίας Εμμανουήλ, τον Σεβ. Προύσσης Ελπιδοφόρο, τον Σεβ. Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμο, τον Θεοφιλέστατο Χριστουπόλεως Μακάριο, τον Σεβ. Τρίκκης Χρυσόστομο, τον Θεοφιλέστατο Απολλωνιάδος Σεραφείμ, κτλ., κτλ., κτλ..

Διαπιστώνω ότι -τουλάχιστον επί του παρόντος-δεν έλαβες υπόψη την κατ’ ιδίαν προειδοποίησή μου και συνεχίζεις -για μια βδομάδα τώρα- να ασχημονείς καθημερινά εξαιτίας της αποκάλυψης που έκανα της συνεργασίας σου με σχισματικό ιστολόγιο που σου έδινε βήμα για να παριστάνεις τον σούπερ ζηλωτή των πατρικών παραδόσεων για να χτυπάς τους αντιοικουμενιστές.

Φαίνεται ότι οι διαχειριστές του εν λόγω ιστολογίου σου έκοψαν την φόρα και αυτό σε έκανε να σκυλλιάσεις.

Γι’ αυτό από εκείνη την ημέρα ασχημονείς με κάθε τρόπο.

Η κατ’ ιδίαν λακωνική προειδοποίηση μου έπεσε στο κενό.

Διατηρώ αμυδρή -πολύ αμυδρή- ελπίδα ότι θα λάβεις υπόψη την παρούσα δημόσια ηλεκτρονική επιστολή. 

Αν όχι θα αρχίσω να δημοσιοποιώ τα διαμειφθέντα κάνοντας αρχή από αυτά που μου είπες -και μου είπες πολλά- για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο όταν επισκέφθηκε την Αμερική. Τελευταίες -for obvious reasons και όχι μόνον για σασπένς- θα αφήσω τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Αν τυχόν αποπειραθείς να διαψεύσεις τις αποκαλύψεις αποκλείεται να γίνεις πιστευτός για τρεις λόγους:
1.) Ακόμη και αυτοί που δεν με “πηγαίνουν” γνωρίζουν ότι λέγω τα πράγματα με το όνομά τους.
2.) Είναι προπαντός, επίσης, γνωστό ότι εσύ είσαι ένας κατ' εξακολούθηση ξετσίπωτος ψεύτης, 
3.) Το περιεχόμενο των αποκαλύψεων θα καταστήσει σαφές -και στον πιο δύσπιστο- ότι μόνον εσύ είναι δυνατόν να είσαι η πηγή των πληροφοριών μου.

Αυτή είναι η τελευταία δημόσια ή ιδιωτική προειδοποίηση που παίρνεις από μένα.

Αν δεν συμμορφωθείς -χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση- θα αρχίσω τις αποκαλύψεις.

Και φυσικά παράλληλα θα αποκαλύψω ποια ονόματα και ψευδώνυμα χρησιμοποιείς στον ιστοχώρο και θα γνωστοποιήσω ποια ιστολόγια διαχειρίζεσαι.

Θα αποκαλύψω ποιος κληρικός της Μητροπόλεως Γερμανίας σου δίνει το όνομά του για να αρθρογραφείς, ποιος αρχιερέας της Άπω Ανατολής, ποιος Οικουμενιστής Μητροπολίτης των Παλαιών χωρών της Εκκλησίας της Ελλάδος, ποιος παλαιοημερολογίτης κτλ., κτλ.. 

Σκέψου το, λοιπόν, καλά, επειδή προφανώς δεν χωρατεύω.

Και κάτι τελευταίο. Δεν επιθυμώ να αναδημοσεύεις, σε ένα από τα ιστολόγια που διαχειρίζεσαι, κείμενα δικά μου ή του κ. Ανδρέα Κυριακού που είναι συνεργάτης του ιστολογίου μου και ουδέποτε σου στέλλει κείμενα προς δημοσίευση. 

Αν, όμως, επιμένεις να τα δημοσιεύεις φρόντισε να τα δημοσιεύεις παραπέμποντας στην πηγή και να βάζεις το όνομά μου στα κείμενα για να μη δίνεις την εντύπωση στους αναγνώστες σου ότι είναι κείμενα δικά σου.

Επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να σου απευθύνω καμία άλλη κατ’ ιδίαν ή δημόσια προειδοποίηση. Μόλις κάνεις το παραμικρό ανήθικο και ανέντιμο θα αρχίσω τις αποκαλύψεις.

No comments:

Post a Comment